Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Desiate víťazstvo pre RUFA MOTOR-SPORT a šieste pre Grzyba z Auto Show

Tuesday, 16. 11. 2021 - 10:16, Miroslav Majláth   

Desiate víťazstvo pre RUFA MOTOR-SPORT a šieste pre Grzyba z Auto Show

Dvanásť ročníkov, desať víťazstiev pre RUFA MOTOR-SPORT Team, ale aj šesť pre jazdca Grzegorza Grzyba.

 

Tibor Szabosi;ac7i8358-6.jpg

Slovenský RUFA MOTOR-SPORT Team ešte nikdy nevynechal podujatie Auto Show na Slovakia Ringu. Inak tomu nebolo ani teraz v prípade 12. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2021, kde tím už po desiatykrát oslavoval absolútne víťazstvo. O jeho zisk sa postarala poľská posádka Grzegorz Grzyb – Michal Poradzisz jazdiaca na vozidle Škoda Fabia Rally2.

Tibor Szabosi;ac7i2216-4.jpg

„Na Slovakia Ring chodíme veľmi radi. Je tu výborná organizácia, ale aj trate, ktoré vôbec nie sú ľahké. Počas celého týždňa sme sledovali predpoveď počasia, tá hovorila o tom, že bude síce zima, ale bude svietiť slnko. Na piatok to meteorológom vyšlo, no v sobotu sa asi pomýlili, keďže mrholí a je vďaka tomu je veľmi šmykľavo. No ale čo už, všetci sme mali pri súťaži rovnaké podmienky. Napriek tomu sa išlo veľmi rýchle a konkurencia na nás dosť tlačila. Nakoniec sa nám podarilo opäť vyhrať, čo je v mojom prípade už šieste víťazstvo na tejto súťaži. Som nesmierne rád, že to vyšlo a moja vďaka patrí RUFA MOTOR-SPORT Teamu ako aj jeho partnerom za podporu a mechanikom za výborne pripravené auto,“ zhodnotil Grzegorz Grzyb po dojazde do cieľa.

Tibor Szabosi;asr63530-3.jpg

Nesmierne veľkú radosť z víťazstva mal aj manažér RUFA MOTOR-SPORT Teamu, keďže tohtoročné víťazstvo bolo už desiatym pre tím.

Tibor Szabosi;asr62698-15.jpg

„Samozrejme som šťastný. Máme za sebou dvanásty ročník Auto Show, pričom náš tím tu bral už desiate víťazstvo. Ak ku tomu pripočítam šieste Grzegorzove tak asi nás už ťažko niekto v budúcnosti predbehne. No ale poďme k tohtoročnej 12. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2021. Organizátor pripravil oproti minulosti nové trate, ktoré sa ešte v rámci tejto súťaže nešli, navyše zaznamenal aj rekordný počet štartujúcich, k čomu mu gratulujem. Podmienky na tratiach boli aj vďaka dažďu veľmi náročné, ale naša súťažná posádka ich zvládla s prehľadom a vyhrala. Ja im za tento výkon ďakujem. Poďakovanie samozrejme patrí partnerom tímu za podporu, mechanikom za prípravu auta a každému, kto nám akokoľvek pomáha,“ doplnil manažér RUFA MOTOR-SPORT Teamu.

Tibor Szabosi;asr69168-3.jpg

Súťažnú posádku, ako aj tím v tohtoročnej sezóne ešte čakajú nejaké súťaže, ale to, kde a kedy to bude vám prezradíme pred ich konaním.

Miro Majláth

RUFA MOTOR-SPORT Team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri