Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Ďalšie zlé správy pre všetkých fanúšikov motošportu - doplnené

Wednesday, 11. 03. 2020 - 13:03, T. Szabosi   

Ďalšie zlé správy pre všetkých fanúšikov motošportu - doplnené

48. Int. Bergrennen auf den Rechberg sa nebudú konať 25. - 26. apríla 2020. V súčasnosti sa hľadá náhradný termín. Uvažuje sa o presune podujatia na jeseň. Momentálne je všetko dosť nejasné a hovorí sa o tom v akej podobe sa budú konať Majstrovstvá Európy v pretekoch automobilov do vrchu 2020.

Veľkým otáznikom je aj konanie prvého podujatia MSR v PAV IV.GMS Hillclimb prolog Brno. Organizátori hľadajú cesty k tomu aby sa podujatie konalo, ale situácia je komplikovaná. Situáciu budeme pozorne sledovať a máme sľúbené oficiálne stanovisko akonáhla ude k dispozícii.

Ďalšou správou z Rakúska je že bolo zrušené prvé podujatie Bergrallye Pöllauberg!!! Ide o prvé podujatie v Rakúsku obľúbenej série Bergrally  na ktorom každý rok odštartuje množstvo rakúskych jazdcov v rámci testovania pred prvým domácim podujatím v Rechbergu. V minulosti túto sériu v rámci mimosezónneho testovania viac krát štartoval aj slovenský tím Koiš Racing, ktorý oceňoval priateľskú atmosféru v ktorej sa podujatia diali.

Jan Taufer;ta31276.jpg

Podľa najnovších informácií ktoré som práve dostal, tak podujatie 48. Int. Bergrennen auf den Rechberg je s určitosťou zrušené. Hľadá sa len možnosť že by sa v jeseň konalo náhradné podujatie. Vôbec ale nie je isté či sa to podarí.

Viac informácií nájdete na stránka Hillclimb fans



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri