Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Ďalšie víťazstvo pre TATRY RACING

Monday, 30. 09. 2019 - 19:00, Ľuboš Kašický   

Ďalšie víťazstvo pre TATRY RACING

Svoje želiezko v ohni má mladý popradský tím TATRY RACING aj v MiniRallyCupe (MRC), kde Igor Piatka bojuje o čelné priečky. Z Kopřivnice priviezol už druhé víťazstvo v rade.

 

30.septembra 2019 – Jednoznačne najpopulárnejšou automobilovou disciplínou na Slovensku je rely. Okrem vrcholných Majstrovstiev Slovenska (MSR) a Slovenského Rally Pohára (MSR) sa jazdia aj nižšie úrovne, ktoré tvoria dôležitú širokú členskú základňu pretekárov, fungujúcu prakticky ako liaheň pre vyššie série. Medzi najvýznamnejšie patrí aj MiniRallyCup (MRC), ktorý tento rok partnersky podporuje aj popradský tím TATRY RACING Vlada Chovana. „Milujeme automobilový šport a snažíme sa pomáhať ak sa dá,“ vraví skromne Vlado Chovan, ktorý pod krídla svojho podtatranského tímu pribral v MRC aj Liptovčana Igora Piatku.

tatry003.jpg

„V MRC jazdím už viac, ako päť rokov a možnosti spolupracovať s tímom TATRY RACING som sa veľmi potešil. Aj tento rok jazdíme so svojim Mitsubishi Lancer Evo VII a snažíme sa svojimi výsledkami potvrdiť, že si spoluprácu s našimi partnermi naozaj vážime,“ hovorí 36-ročný rodák z Liptovského Mikuláša. Pre Igora Piatku to boli už piate preteky sezóny 2019 vo farbách TATRY RACING tímu a po víťazstve v Gemeri pridal ďalšie víťazstvo aj na kopřivnickom polygóne.

tatry001-jpg.jpeg

V Kopřivniciach sa jazdilo v tomto roku už druhýkrát a zatiaľ, čo na prvých májových pretekoch MRC na tejto trati musel Igor Piatka odstúpiť v závere z druhého miesta pre poruchu, tak tentoraz už nezaváhal. „Preteky sa nám vydarili. Zviedli sme veľmi pekný súboj s Dominikom, keď sme sa počas súťaže vzájomne naťahovali o každú sekundu. V závere sme išli obaja na hranu a to prinieslo aj chyby. Ja som na poslednom úseku vyletel na trávu a stratil pár sekúnd, no môj súper škrtol retardér a dostal trestné sekundy. To nakoniec rozhodlo. Mám radosť, že som znova zvíťazil a mohol potešiť tak všetkých našich fanúšikov a partnerov, ktorí nás odporujú. Ďakujem im všetkým. Zvlášť Vladovi,“ usmieval sa spokojne po pretekoch Igor Piatka.

tatry004.jpg

Vďaka tomuto výsledku sa Piatka posúva v priebežnom poradí už na štvrté miesto a pred posledným podnikom, ktorým bude v závere októbra súťaž MRC Liptovské Sliače, má stále šancu na titul vicemajstra sezóny. „Zo spolupráce s Igorom mám radosť. Ukazuje sa, že sme si sadli a vidno to aj na výsledkoch,“ netají spokojnosť aj šéf tímu TATRY RACING, Vlado Chovan.

tatryracing-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri