Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Ďalší úspešný víkend Patricka Schobera

Wednesday, 01. 05. 2019 - 00:48, Public relations   

Ďalší úspešný víkend Patricka Schobera

Po peknom výsledku v Histo Cupe na Red Bull Ringu pred dvomi týždňami, Patrick zopakoval svoj výkon aj v Brne, resp. ešte sa aj zlepšil.

V rakúskom seriály historických vozidiel s motoricky slabou formulou König bojoval o pozície aj so silnejšími súpermi, a nejedného aj zdolal.

q-3.jpg

S Patricka sa stáva rutinný jazdec, ktorý bezchybne odjazdí tréning, kvalifikáciu a aj preteky a pritom podá super výkon. A ako najmladší pretekár v poli si získava aj rešpekt svojich súperov.                                                                                                                                                                                               

Cez víkend skončil prvý pretek na dobrom 11.mieste a druhý na 9. mieste z 27 štartujúcich.

s-3.jpg

Patrick sa cítil vo formule skvelo, najviac sa mu páčil moment z pretekov, kde predbehol dvoch súperov naraz, vďaka veľmi neskorému brzdeniu pred zákrutou.

O mesiac pokračuje  Histo Cup na Salzburgringu, ale Patricka Schobera už môžeme vidieť v polovici mája na Red Bull Ring v Dallara Formula Masters na Drexler Formula Cup / FIA-CEZ / Eset Cup.

a-13.jpg

Tam je však malá šanca na dobrý výsledok, pretože vzhľadom na svoj vek môže pretekať Patrick len vo formule s objemom do 1600 ccm a ešte nie na modernej Formule 4, či Formule Renault, ktoré budú mať jeho súperi, napriek tomu je dobré zúčastniť sa a získať nové skúsenosti.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri