Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Chladné počasie v Barcelone. Na F1 aj zasnežilo

Tuesday, 27. 02. 2018 - 18:48, Ľuboš Kašický   

Chladné počasie v Barcelone. Na F1 aj zasnežilo

Druhý deň katalánskych testov F1 len potvrdil, že nový asfalt okruh dosť zrýchlil. Vettel bol dnes už iba pol sekundy za vlaňajším časom na pole position.

 


Aj v Barcelone sa dnes dosť ochladilo (na 3-4°C) a nešťastníci dnes makali v čiapkach a rukaviciach. Veru, ďaleko od podmienok za ktorých sa zvyčajne jazdia veľké ceny. Podľa predpovedí bol dnešný deň asi najchladnejší. Zajtra sa síce má otepliť, ale prinesie to aj dážď. Aspoňže dopoludnia sa stihlo za zubatého slnka niečo odkrúžiť. Popoludní už začalo mrholiť, ba aj vločky sa prišli otestovať.

2d-me01.jpg

Najlepšie počas druhého dňa predsezónnych testov F1 zajazdil Sebastian Vettel na novom ferrari, ktorý zároveň odjazdil aj najviac kôl (98). A hoci sa dnes veľmi za časmi piloti nenaháňali, tak druhý najlepší čas mal Valtteri Bottas so svojim mercedesom, ktorý za Nemcom zaostal iba o tri desatiny.

2d-barca.jpg

Na trať dnes vyšlo jedenásť pretekárov keď Williams poslal dvoch - Sirotkina aj Kubicu. Poliak bol síce dnes o približne pol sekundy rýchlejší ako tímový kolega, no bol to len siedmy najlepší čas dňa. Tímy sa utešovali aspoň tým, že dopoludnia na suchu niečo zajazdili a otestovali. Popoludní skôr debatovali a analyzovali. Ako teda bude zajtra?

2d-me03.jpg

2d-fe04.jpg

2d-rb01.jpg

2d-resulst.jpg

2d-wi02.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri