Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Karting

Carpoint Junior Cup 2011

Thursday, 26. 01. 2012 - 17:46, Daniel Mandzi   

Carpoint Junior Cup 2011

Podporiť mladých a ich rozvoj v motoršporte bol jedným zo základných  dôvodov vzniku seriálu Carpoint Junior Cup.  Zaregistrovaných bolo 26 účastníkov a jeden náhradník, ktorý mali šancu rozvinúť svoje zručnosti a skúsenosti v minuloročnej ročnej sezóne a stať sa tak víťazom Carpoint Junior Cupu.

Po niekoľko mesačnom čakaní na víťaza sa v piatok 20.01.2012 sa v priestoroch predajne Racing Shopu v bratislavskej Petržalke konalo vyhodnotenie seriálu Carpoint Junior Cup. 

S napätím sme do poslednej chvíle sledovali zvedavé pohľady jednotlivých zúčastnených. Ako prvý sa na stupni víťazov na treťom mieste ocitol Štefan Demeter s počtom bodov 33. Druhý skončil Marek Chromý, ktorý získal počas sezóny 35 bodov. Absolútnym víťazom a tak najlepším z juniorov sa stal najmladší z účastníkov Simon Suchovský s počtom bodov 36.

100-0229.jpg

Víťazi si odniesli okrem pohára a pocitu hrdosti, rovnako hodnotné ceny. Hlavnou výhrou bola poukážka na nákup výbavy pre jazdca od spoločnosti SPARCO v hodnote 1000 EUR. Pre druhé miesto bola zaujímavá suma 600 EUR a tretí si odniesol  výhru v hodnote 400 EUR, rovnako  na nákup výbavy jazdca od SPARCA.

Víťazom gratulujeme a želáme do budúcnosti ešte množstvo úspešne najazdených kilometrov vo svojej disciplíne.

Team Racing Shopu

100-0235.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri