Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Bude Loeb pokračovať s Hyundaiom?

Thursday, 31. 10. 2019 - 10:19, Ľuboš Kašický   

Bude Loeb pokračovať s Hyundaiom?

Španielsko stanovilo nové šampióna WRC a v Austrálii sa bude hrať o Pohár konštruktérov. Hyundai má šance najvyššie, no nasadí Neuvilla, Sorda a Mikkelsena. Loeb zakončí sezónu na domácom Rallye du Var.

 

Záverečný podnik francúzskeho národného rely šampionátu čas od času navštevuje aj Sebastien Loeb, ktorý už niekoľkokrát posadil na sedadlo spolujazdca aj svoju manželku Severine (spolu vyhrali ročníky 2009 a 2014). 9-násobný majster sveta využíva partnerstvo s Hyundai Motorsport a po dvoch rokoch sa znova postaví na štart domácej Rallye du Var (naposledy v roku 2017 spolu s Elenom nedokončili pre poruchu motora Peugeot).

hy01-12.jpg

„Pre mňa je to špeciálne podujatie, kam chodím rád. Je to príležitosť zajazdiť pred domácimi fanúškmi,“ vraví Loeb. „Tentoraz to bude prvýkrát s vozidlom Hyundai i20 Coupe WRC s ktorým máme za sebou prvú veľkú sezónu a verím, že nie poslednú,“ naznačuje ďalšiu spoluprácu legendárny Francúz.

hu03-2.jpg

„My sme vždy otvorení prezentovať sa s naším i20 Coupe WRC pred fanúšikmi aj mimo súťaží WRC. Seb už v júni štartoval na Rallye Vosges a chcel francúzskym fanúšikom ponúknuť aj ďalšiu možnosť na Rallye du Var, kde je veľmi populárny,“ potvrdil Andrea Adamo podporu Seba Loeba, ktorý po finále francúzskeho šampionátu bude pokračovať v príprave na dakarskú rely 2020. Krátko na to sa dozvieme, či budú Hyundai a Loeb pokračovať aj v nasledujúcej sezóne 2020 WRC.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri