Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Bratia Sládečkovci opäť spolu

Thursday, 02. 08. 2018 - 10:17, Public relations   

Bratia Sládečkovci opäť spolu

Aj tento rok privíta Slovakiaring v dňoch 17.-19. augusta silnú zostavu stredoeurópskych okruhových jazdcov, medzi ktorými nebudú chýbať ani bratia Sládečkovci.

Na 9. Ročníku OMW MaxxMotion Veľká cena Slovenska sa predstavia na vlastnom vozidle Lamborghini Huracán Super Trofeo Evo, ktoré predstavuje posun v ich účinkovaní na slovenskom či európskom okruhovom poli. Po dlhšej pauze už budú jazdiť vo vlastných farbách s vlastným Huracánom.

016sm.jpg

Pre tento rok príde ku konfrontácií len na dvoch podnikoch. Po Veľkej cene Slovenska sa Filip so Samom predstavia aj na jesennej Masaryk Racing Days v Brne. Kým ostatní konkurenti budú mať výhodu plnej sezóny, Nitrania zatiaľ absolvovali v júli jeden testovací deň a v auguste ich čakajú ešte dva.

Tibor Szabosi;h7p1210-9.jpg

A aké pocity majú z nového Lamborghini? Silné a rýchle. Na tom sa zhodli obaja a vyjadrili aj spokojnosť s dosiahnutými časmi počas prvých testov. Ale skutočný krst ohňom príde až na augustovej Veľkej cene Slovenska.

Michal Petreje;homola-test-17-9-2014-0127.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri