Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Bratia Lapdavskí sa predstavia premiérovo v Trebišove

Thursday, 30. 08. 2018 - 08:19, Public relations   

Bratia Lapdavskí sa predstavia premiérovo v Trebišove

Predchádzajúce kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2018, ktoré sa konalo v Lubeníku, nebolo vôbec šťastným pre bratov Lukáša a Júliusa Lapdavských reprezentujúcim Subaru Rally Team Komárno. Teraz sa dvojica pripravuje na reparát v Trebišove.

V Lubeníku si Luky s Julom zajazdili iba približne dva kilometre. Následne im „rupol" motor Subaru Impreza WRX STi. Vystriekaný olej navyše začal ihneď horieť, čo poriadne vystrašilo nielen súťažnú posádku, ale aj divákov a prítomných organizátorov. Po tomto okamihu bolo jasné, že motor bude musieť ísť na repas, čo sa podarilo medzi spomínanou súťažou a tou, ktorá odštartuje v priebehu nadchádzajúceho piatku a soboty (31.8. - 1.9.2018) v Trebišove.

Tibor Szabosi;c50q7296-2.jpg

„Motor nášho Subaru Impreza WRX STi je nanovo vyskladaný, ale aký je a či ide tak akoby sme si spoločne s bratom predstavovali povedať neviem. Nemali sme totiž ešte možnosť vyskúšať ho a zdá sa, že náš prvý test bude asi až mestský okruh v Trebišove. Verím však tomu, že mechanici urobili kus poctivej práce a všetko bude fungovať ako má. Čo sa týka Rally Trebišov, vôbec netuším do čoho ideme, keďže minulý rok, pri premiére tohto podujatia sme v Trebišove neštartovali. Keď som však zisťoval kde sa nachádzajú rýchlostné skúšky, zistil som, že sú to vlastne rýchlostné skúšky z Rally Košice, ktoré sme spoločne s bratom už niekoľkokrát absolvovali. Verím tomu, že sa nám bude dariť a dovezieme domov dobrý výsledok. Rád by som ešte poďakoval vedeniu a mechanikom Subaru Rally Team Komárno za veľký kus práce, ktorú pri príprave auta teraz urobili. Som im veľmi vďačný a dúfam, že sa nám podarí odmeniť tímu dobrým umiestnením," zhodnotil spolujazdec, Július Lapdavský pred odjazdom do Trebišova.

Tibor Szabosi;asf-3669-1.jpg

Podujatie 2.DeutschMann Rally Trebišov odštartuje ako predposledné podujatie Majstrovstiev Slovenska v rally 2018. Organizátor pre súťažné posádky pripravil trať o celkovej dĺžke takmer 340 kilometrov. V tejto dĺžke je už započítaných aj takmer 91 „ostrých" kilometrov, ktoré sú rozdelené do 9 rýchlostných skúšok. Štart súťaže je v piatok (31.8.2018) od 17:30 hodiny, keď súťažné posádky absolvujú prvú rýchlostnú skúšku, ktorou bude mestský okruh priamo v meste Trebišov. Po tomto úvodnom teste nasleduje od 19:00 hodiny slávnostné predstavenie súťažiacich na štartovej rampe. Po odjazdení sobotňajších ôsmych rýchlostných skúšok (1.9.2018) privítame víťaznú posádku na cieľovej rampe od 16 hodiny 20 minúty.

Subaru Rally Team Komárno, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri