Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Blíži sa uzávierka prihlášok na Rallye Veľký Krtíš

Wednesday, 04. 09. 2019 - 09:18, Public relations   

Blíži sa uzávierka prihlášok na Rallye Veľký Krtíš

Už o necelé tri týždne sa vo Veľkom Krtíši uskutoční predposledná súťaž slovenského šampionátu v rally. Jej výsledky by mali bližšie napovedať, ktorá posádka sa v tejto sezóne stane absolútnym majstrom Slovenska.

 

untitled-1-195.jpg

Novinkou v tohtoročnom kalendári rally je 11. Rallye Veľký Krtíš. Súťaž sa po 29 rokoch rozhodli obnoviť Július Bystriansky a Športový klub Veľké Zlievce, ktorí pre súťažné posádky Majstrovstiev Slovenska pripravili súťažnú trať s deviatimi rýchlostným skúškami s dĺžkou 85,2 kilometrov. Aktuálne majú organizátori všetky potrebné povolenia ku konaniu súťaže a doťahujú posledné, nie menej dôležité detaily.

plagat-krtis.jpg

Rallye Veľký Krtíš sa uskutoční v dňoch 20.-21. septembra 2019. Na jej organizácii sa budú podieľať traťoví komisári z východného a stredného Slovenska od Popradu cez Prešov, Košice až po domáci Veľký Krtíš. Súťažná trať je od zázemia rally orientovaná na všetky svetové strany a bude dosť rôznorodá. Tvoriť ju budú tri sekcie s tromi rýchlostnými skúškami. Posádky Slovenského rally pohára absolvujú skrátenú trať s dvomi sekciami po dve skúšky.

1-171.jpg

Zoznam prihlásených sa pomaly plní známymi menami, aj keď v ňom zatiaľ chýbajú vedúci jazdci ako Koči, Grzyb či Béreš. Veríme, že postupne pribudnú do zoznamu a pridajú sa k nim aj mnohí ďalší. Chceli by sme však upozorniť, že uzávierka prihlášok s redukovaným vkladom je už dnes 4. septembra a s normálnym vkladom v sobotu 7. septembra.

2-144.jpg

Spustená je aj oficiálna webstránka súťaže www.rallyvk.erc.sk, na ktorej sú zverejnené Zvláštne ustanovenia a okrem nich napríklad už aj Akreditačné podmienky a formuláre pre zástupcov médií.

Zoznam došlých prihlášok

 

Zdenka Frývaldská
Tlačový tajomník 11. Rallye Veľký Krtíš



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri