Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Blahoželáme víťazovi súťaže!

Tuesday, 29. 01. 2019 - 17:15, Ľuboš Kašický   

Blahoželáme víťazovi súťaže!

V nedeľu sme sa dozvedeli víťaza úvodného podniku MS rely. Chcete vedieť, kto zvíťazil v našej súťaži o značkovú čiapku WRC P1? Dnes sme zo správnych odpovedí žrebovali víťaza.

 

Copyright manufacturer;2124386-ahh4pss0ef.jpg

Tentoraz sme sa v súťažnej otázke pýtali koho tipujete za víťaza úvodnej súťaže WRC v Monte Carle. Viacerí z vás si zatipovali a v bolo zaujímavé sledovať komu veríte. Nakoniec sa však ukázalo, že domáceho šampióna z Gap, Sebastiena Ogiera, nedokázal nikto prekonať ani tentoraz a Francúz, ktorý do sezóny vstúpil vo farbách francúzskeho tímu Citroen Racing, zaknihoval už šiesty triumf v MS na monackej súťaži.

fb-wrc-p1-2.png

Správne odpovedali traja tipujúci, pričom ten posledný neodpovedal v stanovenom termíne uzávierky (pred štartom úvodnej rýchlostnej skúšky). Zo zvyšných dvoch sme nakoniec vylosovali ako víťaza Mária Juhása, ktorého budeme kontaktovať.

wrc-promoter-managing-director-oliver-ciesla-right-with-nano-nino-founder-manna-justin.jpg

Víťazovi blahoželáme a pre ostatných máme dobrú správu. V súťažiach budeme pokračovať. Sledujte nás preto aj naďalej. Možno práve vy budete ďalším šťastným výhercom.

wrcp1cup.jpg

Na záver už len dodajme, že aj táto súťaž bola súčasťou spolupráce medzi www.autosportfoto.sk a promoterom WRC so španielskou firmou Nano Nino. Práve v rámci členstva v programe WRC P1 pre fanúšikov WRC je možné získať členskú kartu výhod WRC ONE. Viacej o tom si môžete prečítať aj na našej webovej stránke.

Redakcia autosportfoto.sk

 

Ide už o druhého výhercu súťaže o čiapku WRC P1:

Predvianočná radosť víťaza našej súťaže



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri