Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Barcelona má nový traťový rekord

Wednesday, 07. 03. 2018 - 20:19, Ľuboš Kašický   

Barcelona má nový traťový rekord

Naše predpoklady sa naplnili. Nové autá sú ešte rýchlejšie, ako tie vlaňajšie a Daniel Ricciardo na redbulle dnes stanovil nový najrýchlejší čas katalánskeho okruhu.

 

Včerajšie nastavovanie a pochopenie áut dnes prinieslo výsledky. Chlapci sa začali predvádzať v tom kto má väčší. Pardon, kto dá rýchlejší čas. Najoslavovanejší bol napokon Austrálčan na červenom býkovi.

d2-rb2.jpg

165 kôl dnes odjazdil vysmiaty Ricciardo bez problémov a nakoniec obul najmäkšie hyporsofty, aby pokoril rekord trate časom 1:18,047s. Vlanajší čas na pole position mal hodnotu 1:19,149s a dnes ho ešte prekonali aj obaja piloti tímu Mercedes. Tí však jazdili na tvrdších pneumatikách a ak ešte obujú hypersofty, tak sa dá očakávať, že čas padne aj pod 1:18,00s.

d2-fe1.jpg

Vo Ferrari mal dnes jazdiť Kimi Räikkonen, no ráno mu nebolo dobre a tak sa začal voziť Sebastian Vettel. Popoludní sa konečne posadil do auta aj Fín, no za najrýchlejšími zaostal o viac ako dve sekundy.

d2-mcl2.jpg

Trápenie pokračuje v McLarene. Že by zlá karma? V RedBulle jazdia s rovnakým motorom, no ich časy sú rekordné. V McLarene mal včera technické problémy Vandoorne a dnes aj Alonso. Tomu vraj unikal olej a trápila ho aj batéria. Každopádne dnes Fernando Alonso viacej sedel v motorhome, než v kokpite a jeho čas nebol príliš lepší, ako Räikkonenov.

d2-me01.jpg

O červenú fázu sa dnes postaral Charles Leclerc, ktorý vyletel mimo trať a zaparkoval v štrku. Zajtra pokračujeme znova od ôsmej a v piatok budeme počas záverečného dňa očakávať najrýchlejšie časy testov. Čo si myslíte? Kde sa zastavia?

d2-f1results.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri