Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

AUTO SHOW 2022 privíta aj sedemnásobného slovenského rally majstra

Thursday, 03. 11. 2022 - 09:47, Miroslav Majláth   

AUTO SHOW 2022 privíta aj sedemnásobného slovenského rally majstra

Iba dva týždne dozadu získal slovenský RUFA MOTOR-SPORT Team spolčne s jazdcom Grzegorzom Grzybom svoj v poradí už siedmy titul absolútneho majstra Slovenska.

 

Bohuslav Štrauch;dsc-1327-2-1.jpg

Teraz sa v rovnakej zostave, čiže RUFA MOTOR-SPORT a jazdec Grzegorz Grzyb predstavia v rámci ukončenia tohtoročnej slovenskej rally sezóny. Ak si hovoríte či to bude na AUTO SHOW SLOVAKIA RING 2022 tak hádate presne.

Michal Bobko;untitled-2-1597.jpg

Treba zároveň povedať aj fakt, že tohtoročná sezóna pre tím ako aj posádku Grzegorz Grzyb – Adam Binieda bola veľmi plodná. Okrem slovenského siedmeho absolútneho rally titulu sa im podarilo v tohtoročnej sezóne získať aj titul FIA CEZ Rally 2, ale aj titul absolútneho poľského asfaltového majstra a titul prvých vicemajstrov Poľska. Na Slovakia Ringu sa však Grzegorz nepredstaví s Adamom, keďže toho nahradí Piotr Sielilo. Vozidlo však ostáva rovnaké Škoda Fabia Rally2 evo z dielní maďarského TOPP CARS Teamu.

Michal Bobko;untitled-2-1804.jpg

„Áno, už tradične tak ako v minulosti, aj teraz sa zúčastníme podujatia Auto Show na Slovakia Ringu. Toto podujatie sa nášmu RUFA MOTOR-SPORT Teamu podarilo vyhrať už veľmi veľakrát, pričom samotný Grzegorz vyhral Auto Show päť, alebo šesťkrát. Toto podujatie má niečo do seba, je tu možnosť predstaviť našu robotu partnerom, pohostiť ich a pozhovárať sa o budúcnosti. Stále si myslím, že náš tím má čo ponúknuť. Sedem absolútnych majstrovských titulov na Slovensku sa ešte nikomu v histórii nepodarilo vybojovať, takže sa nemáme za čo hanbiť. Sme radi, že partneri pri nás stoja a my im za to ďakujeme,“ povedal manažér RUFA MOTOR-SPORT Teamu pred Auto Show.

Tibor Szabosi;asf73621-1.jpg

Podujatie AUTO SHOW SLOVAKIA RING 2022 odštartuje v dňoch 4. – 5.11.2022. Súťažiacich čaká počas piatka (4.11.2022) program , ktorý je zložený z administratívneho a technického preberania, ale aj obhliadky tratí. Okrem toho môžu všetci využiť možnosť predvádzacích jázd. Na sobotu (5.11.2022) je naplánovaná samotná súťaž, ktorá bude pozostávať zo štvorice rýchlostných skúšok o celkovej dĺžke tridsať kilometrov.

RUFA MOTOR-SPORT

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri