Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

ARC Bratislava víťazne v pretekoch 12h Monza

Monday, 13. 07. 2020 - 07:21, Public relations   

ARC Bratislava víťazne v pretekoch 12h Monza

Tím ARC Bratislava sa prvýkrát po vynútenej prestávke kvôli pandémií koronavírusu zúčastnil vytrvalostných pretekov 12h Monza v čisto slovenskom zložení Miro Konôpka, Maťo Konôpka a Maťo Homola. A že to bolo úspešné vystúpenie na medzinárodnej scéne dokazuje fakt, že tím vyhral svoju kategóriu GTX a v celkovom poradí obsadil skvelé 6. miesto.

img-1103.jpg

Pre Maťa Homolu to boli prvé vytrvalostné preteky, ale podal výborný výkon, počas celého preteku dokázalo isť slovenské trio časy v jednej sekunde a aj napriek technickým problémom v prvej časti preteku sa Lamborghini Supertrofeo so štartovým číslom 707 postupne prepracovalo smerom hore vo výsledkovej listine.

img-4599.jpg

Aj v sobotu Slováci jazdili rýchle a konštantné časy, nerobili žiadne chyby a auto začalo poslúchať viac ako v piatok. Vďaka super práci jazdcov a mechanikov sa pár hodín pred koncom pretekov vyhupol tím ARC Bratislava do vedenia v triede, keď preskočil dovtedy vedúci nemecký team Reiter  Engineering s prototypom KTM Concept.

pfdx1518.jpg

Toto vedenie si slovenský tím udržal až do konca fyzicky aj technicky náročných pretekov a tým pádom ARC Bratislava vystúpal na najvyšší stupienok v triede GTX.

pfdx7327.jpg

pfdx8402.jpg

pfdx1073.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri