Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Andrea Kecskésová najrýchlejšou ženou MSR PAV na Jankovom vŕšku

Tuesday, 19. 07. 2022 - 07:54, Miroslav Majláth   

Andrea Kecskésová najrýchlejšou ženou MSR PAV na Jankovom vŕšku

V rámci seriálu Dynamax MSR PAV 2022 je vyhlásená aj klasifikácia Women Trophy. A práve na Jankovom vŕšku bola najrýchlejšou ženou na trati Andrea Kecskésová.

 

Tibor Szabosi

Andrejka so svojou Hondou Civic TypeR odviedla na Jankovom vŕšku dobrú robotu. Napriek faktu, že tunajšiu trať v minulosti ešte nikdy neabsolvovala, veľmi rýchle sa naučila po sebe nasledujúci sled zákrut, poriadne si ich uložila do hlavy a vydala sa zdolávať trať v pretekárskom tempe.

Tibor Szabosi

„Musím povedať, že tunajšia trať sa mi už pri prvej obhliadke veľmi zapáčila. Zároveň som však k nej cítila veľký rešpekt, keďže je naozaj veľmi technická a navyše tunajší asfalt aj poriadne šmýka. Bolo mi jasné, že sa v prvom rade musím perfektne naučiť ako po sebe nasledujú zákruty a premyslieť si čo možno najlepšiu stopu v akej trať absolvovať. To všetko sa mi aj podarilo a aj tak som na štart prvého tréningu nastupovala s malou dušičkou ako to zvládnem. Všetko však prebiehalo tak ako malo a mne sa podarilo dojazdiť na piatom mieste v triede 5b, ale hlavne stiahnuť môj prvý tréningový čas o neskutočných osemnásť sekúnd. Bolo to super a som šťastná,“ povedala v cieli sobotných pretekov Andrea Kecskésová.

Tibor Szabosi

V nedeľu rovnako ako v sobotu Andrejku čakali dve tréningové jazdy a dve súťažné, ale aj vylepšovanie svojho najlepšieho osobného času. Nakoniec z toho bolo opäť víťazstvo medzi ženami, ale aj šieste miesto v triede 5b.

Tibor Szabosi

„Včera som získala víťazstvo v rámci hodnotenia kategórie Women Trophy, čo ma potešilo. Ale musím zároveň aj povedať aj to, že to bolo aj zásluhou mojich kolegýň pretekárok, ktoré mali technické problémy a nedojazdili. Ale aj o tom je motoristický šport a počítajú sa iba ukončené jazdy. Som naozaj strašne šťastná, že mne sa podarilo bez akejkoľvek ujmy zdolať Jankov vŕšok. Darilo sa mi jazdiť dobré časy, získala som ďalšie skúsenosti a tom to je,“ doplnila Andrejka v cieli nedeľnej druhej súťažnej jazdy.

Tibor Szabosi

Seriál Dynamax Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2022 pokračuje o mesiac podujatím v Novej Bystrici.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri