Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Ambruz Racing začína kopcovú sezónu

Monday, 08. 04. 2019 - 19:00, Public relations   

Ambruz Racing začína kopcovú sezónu

Viac ako 1.500 kilometrov cez tri európske štáty. To je cesta, na ktorú sa už tento týždeň vyberú Ambruzovci. Kopcová sezóna FIA European Hill Climb Championship 2019 bude totiž zahájená v okolí malebnej francúzskej obce Saint Jean du Gard už tento víkend, v dňoch 12. – 14. 4. 2019.

Tibor Szabosi;c30i1358-11.jpg

Čo teda čaká na jediného zástupcu Ambruz Racing na tomto podujatí? Peter Ambruz a jeho Mitsubishi Lacner Evolution IX sa musia pripraviť na technicky náročnú, 5,08 kilometra dlhú trať s prevýšením 346 metrov. Na tejto trati sa preháňajú pretekárske autá už od roku 1972 a pre Petra tento kopec nie je novinkou. V roku 2018 si z Francúzska odniesol prvé body do celkového hodnotenia Majstrovstiev Európy. „Prvé preteky sezóny majú vždy veľkú výpovednú hodnotu. Pre pretekára neznamená ukončenie sezóny prestávku. V podstate ukončenie jednej sezóny je okamžitým začiatkom prípravy na novú a Francúzsko nám ukáže, kto a ako sa posunul, čo si pripravil a ako vylepšil techniku. My sme tvrdo pracovali a verím, že túto prácu dokážeme premeniť na úspech.“ S týmito ambíciami a očakávaniami sa vyberie vicemajster Európy hájiť farby Ambruz Racing, ale rovnako tak Slovenska.

Tibor Szabosi;c30i8070-16.jpg

Neostáva nič iné, ako zapriať príjemnú a bezproblémovú cestu a víkend plný úspechov. FIA European Hill Climb Championship 2019 začína a v Ambruz Racing všetci veria, že minuloročné druhé miesto dokážu ešte vylepšiť. Cieľ je teda jasný – mať doma Majstra Európy.

Peter Baran
Ambruz Racing



Diskusia k článku