Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Ambrúz a Čiliak sa predstavia v rámci FIA IHCC a HHCC v Gorjanci

Wednesday, 13. 06. 2018 - 20:43, Public relations   

Ambrúz a Čiliak sa predstavia v rámci FIA IHCC a HHCC v Gorjanci

Iba týždeň po šiestom a siedmom kole slovenského kopcového šampionátu, ktoré sa konalo v Ožďanoch, smerujú Peter Ambrúz a Miro Čiliak na ďalšie preteky. Tie sú zaradené do seriálov FIA International Hill Climb Cup a FIA Historik Hill Climb Championship, ako aj do seriálu FIA Zóna strednej Európy Historik.

Tibor Szabosi;c50q2532-1.jpg

Preteky v slovinskom Gorjanci nebudú pre dvojicu slovenských reprezentantov nijakou novinkou, keďže na tunajšej trati bojovali úspešne aj minulom roku. Nielen pre nich pripravil organizátor pretekársku trať o dĺžke 4300 metrov s prevýšením 278 metrov. Jazdci sa fanúšikom kopcových pretekov na trati v Gorjanci predstavia celkovo päťkrát, pričom trikrát to bude v rámci tréningových jázd a dvakrát počas súťažných.

Tibor Szabosi;c50q2069-1.jpg

Šéf Slovak National Hill Climb Teamu sa aj v Slovinsku predstaví v spolupráci s Mitsubishi Lancer EVO IX, pričom bude bojovať hlavne o body do seriálu FIA International Hill Climb Cup.

Tibor Szabosi;c50q0064.jpg

Miro Čiliak si zase v spoločnosti formule Metalex MTX 1-06 užije boje o ďalšie body v rámci seriálu FIA Historik Hill Climb Championship a FIA Zóna strednej Európy Historik, v ktorých sa mu v tohtoročnej sezóne mimoriadne dobre darí.

Tibor Szabosi;c50q2048-1.jpg

„Podujatie v Gorjanci patrí k jedným z najstarším slovinským v rámci pretekov automobilov do vrchu. Organizácia bola zvládnutá, len som zvedavý, či sa organizátorovi podarilo opraviť asfalt na trati, keďže v minulom roku na nej bolo množstvo výtlkov. Navyše v niektorých mimoriadne nebezpečných miestach chýbali zvodidlá. Uvidíme, hádam tieto nedostatky sú už minulosťou a všetko bude pripravené tak ako má byť," povedal Peter Ambrúz pred odjazdom do Gorjanci.

Tibor Szabosi;c50q7845-1.jpg

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth 

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri