Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Akčná sobota WTCR na SLOVAKIA RINGU

Saturday, 10. 10. 2020 - 19:53, Public relations   

Akčná sobota WTCR na SLOVAKIA RINGU

OMV MaxxMotion WTCR - FIA Svetový pohár cestovných vozidiel odštartoval dnes dvoma voľnými tréningami a trojdielnou kvalifikáciou.

Počas voľných tréningov museli pretekári bojovať s chladnejším asfaltom a predovšetkým druhá rýchla zákruta (225 km/h) si vyžiadala niekoľko zaváhaní a výletov mimo trať. Maďarský pretekár Attila Tassi (Honda Civic TCR, ALL-INKL.DE Münnich Motorsport) tu počas kvalifikácie napokon skončil v bariérach, z nehody vyviazol bez zranení.

7-25.jpg

Chladnejšie a zamračené podnebie napokon dominovalo aj kvalifikácii pre troje nedeľných pretekov. Nathanaël Berthon (Audi RS3 LMS, Comtoyou DHL Team Audi Sport) získal Pole Position najrýchlejšími časmi v kvalifikácii Q1 a Q3. Z prvého miesta tak odštartuje v Race 1 a Race 3. Druhý skončil Nicky Catsburg (Hyundai i30 N TCR, Engstler Hyundai N Liqui Moly Racing Team) a tretí Jean-Karl Vernay (Alfa Romeo Giulietta TCR, Mulsanne Srl).

8-16.jpg

Nedeľný program pokračuje sériou troje pretekov: Race 1 o 9:15, Race 2 o 12:45 a Race 3 o 14:45. Preteky odvysiela Eurosport 1, Sport 1 a večer zo záznamu aj Dvojka RTVS.

4-102.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri