Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

A Team ukončí sezónu 2018 na Hungariaringu

Thursday, 27. 12. 2018 - 12:08, Public relations   

A Team ukončí sezónu 2018 na Hungariaringu

Posledným rally podujatím v strednej Európe bude aj v tomto roku Szilveszter Rally 2018 na Hungariaringu, kde nebudú chýbať ani dve posádky slovenského A Teamu.

Peter Florek s Marekom Podobníkom sa spoločne predstavili v tohtoročnej rally sezóne iba ojedinele, naposledy však nechýbali v rámci záverečnej slovenskej Auto Show na Slovakia Ringu. Kde vybojovali druhé miesto v triede 3. V rovnakom zložení, v spoločnosti vozidla Mitsubishi Lancer EVO IX sa predstavia aj v závere roka v rámci podujatia Szilveszter Rally 2018 na Hungariaringu.

Tibor Szabosi;c30i2396-19.jpg

„V priebehu sezóny sme sa spoločne s Marekom naozaj ukázali iba sporadicky. Dôvodom bola pracovná vyťaženosť, ale aj neustále problémy s platničkou, ktoré mi znemožňovali jazdiť dlhé súťaže. Preto si skôr užívame kratšie súťaže zaradené do seriálu MRC, ale aj voľné podujatia, kde patrí aj Auto Show na Slovakia Ringu. Toto podujatie sme nenechali ujsť, čo ma veľmi potešilo. Medzi takéto kratšie podujatia patrí aj Szilveszter Rally. Toto podujatie je rovnako jedinečné, keď trať súťaže je „namotaná“ v rámci pretekárskeho okruhu Hungariaring a jeho okolí. Navyše sa tu každoročne predstaví viac ako dvesto súťažiacich, čo je super nielen pre súťažné posádky, ale aj divákov,“ povedal Peter Florek pred odjazdom do Maďarska.

Tibor Szabosi;c30i9866-15.jpg

Roli Pecuch s Viktóriou Dudášovou si práve na Hungariaringu v minulom roku prvýkrát vyskúšali spoluprácu s Petrom Florekom. Zdá sa, že im spoločné zdolávanie nových výziev funguje a tak druhú posádku slovenského A Teamu bude tvoriť práve už spomínaná dvojica z Moldavy nad Bodvou. Jediný rozdiel bude v tom, že Roli a Vicky si tentokrát vyskúšajú jazdu s vozidlom Nissan 350 Z.

„Bude to pre mňa zase niečo nové. Je pravda, že Nissan 350 Z má rovnako ako naša Lada zadný náhon, ale má o podstatne vyšší výkon. Verím, že to bude poriadna zábava a už sa neviem dočkať štartu. Má to byť zároveň aj test pred niečím novým, čo možno príde v budúcej sezóne. Či to tak bude je síce ešte vo hviezdach, napriek tomu by som za túto možnosť vyskúšať si niečo nové poďakoval práve Petrovi Florekovi,“ doplnil Roland Pecuch.

Tibor Szabosi;c30i1664-23.jpg

Jubilejný, 20. ročník Szilveszter Rally 2018 odštartuje v dňoch 27.-29.12.2018 na maďarskom pretekárskom okruhu Hungariaring. Štart podujatia je plánovaný 28.12.2018 od 10:00 hodiny a cieľ 29.12.2018 od 17:30 hodiny. Organizátor pre súťažiacich pripravil trať o celkovej dĺžke 55 kilometrov, z ktorých viac ako 51 kilometrov tvoria samotné rýchlostné skúšky.

A Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri