Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

A Team s Pecuchom a Dudášovou premiérovo na TipCars Rallysprint do Prahy

Monday, 26. 11. 2018 - 14:30, Public relations   

A Team s Pecuchom a Dudášovou premiérovo na TipCars Rallysprint do Prahy

TipCars Pražský Rallysprint, Podujatie zaradené medzi posezónne rally podujatia, vyhľadávané posádkami nielen z českej, či slovenskej republiky, ale aj blízkeho zahraničia.

Tibor Szabosi;c30i9833-14.jpg

Rally podujatie, ktoré v tomto roku oslavuje už dvadsiaty štvrtý ročník sa stane premiérovým pre slovenskú posádku A Teamu, Roland Pecuch - Viktória Dudášová a ich vozidla Lada VAZ 2107. nielen na túto dvojicu, ale aj mnoho ostatných v sebe zahŕňa dokonalú rally show, ktorá sa bude konať priamo v uliciach hlavného mesta Českej republiky. V pláne je šestica rýchlostných skúšok, z ktorých rovná štvorica sa bude konať ako každý rok v okolí všetkým dobre známych štadiónov Strahov a Evžena Rosického. Servisná zóna nájde svoje miesto rovnako medzi dvojicou spomínaných štadiónov.

Tibor Szabosi;c30i9865-13.jpg

„O účasti na Pražskom Rallysprinte sme donedávna mohli iba tajne dúfať. Keď nám ponúkol slovenský A Team účasť na tomto podujatí, mysleli sme si, že si z nás robia srandu. Ako sa však nakoniec ukázalo, bola to vážna ponuka a my si to veľmi vážime. Vieme, že do Prahy niektoré posádky chodia bojovať o víťazstvo, u nás v tíme však padlo rozhodnutie, urobiť v okolí Strahova poriadnu show pre divákov. S našou, aj keď už postaršou Ladou so zadným náhonom to určite pôjde a my sa budeme veľmi snažiť. Radi by sme sa poďakovali za dôveru, ktorú dúfam nesklameme. Zároveň by sme do Prahy na podujatie pozvali všetkých partnerov tímu, fanúšikov, ale aj kamarátov. Určite sa im to bude páčiť,," zhodnotil pred podujatím Roland Pecuch, jazdec slovenského A Teamu.

Michal Bobko;dsc3925-3.jpg

Tohtoročný TipCars Pražský Rallysprint štartuje 1. decembra 2018. Ako sme už spomínali, centrom tejto jedinečnej súťaže sa stane okolie pražského Strahova, kde bude umiestnená servisná zóna, ale aj štvorica rýchlostných skúšok. Podujatie štartuje o 8:00 hodine a cieľ podujatia je naplánovaný na 15:00 hodinu.

A Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri