Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

A Team bral poháre z Keskomobile Auto Show 2018

Monday, 12. 11. 2018 - 19:19, Public relations   

A Team bral poháre z Keskomobile Auto Show 2018

Víťazstvo, ale aj druhé miesto v triede vybojovala dvojica jazdcov slovenského A Teamu v rámci Keskomobile Auto Show 2018, Ak k tomu pripočítame aj permanentné zabávanie divákov treťou posádkou, dá sa iba konštatovať, že A Teamu to na Slovakia Ringu vyšlo.

Spomedzi trojice jazdcov A Teamu sa v rámci Keskomobile Auto Show 2018 najlepšie darilo kopciarovi Róbertovi Šútorovi, ktorý spoločne so Škodou Octavia a spolujazdcom Antonom Fidesom vyhrali triedu 5.

Tibor Szabosi;c30i0854-25.jpg

„Práve na Auto Show som pred niekoľkými rokmi začínal ako licencovaný jazdec. Toto podujatie je jedinečné a ja som rád, že sa ho môžem opäť zúčastniť. V tomto roku je naozaj nádherné počasie, slnko a teplo, až neskutočné pri pohľade na to, že je už november. Jazdím autom, s ktorým som absolvoval kopcovú sezónu a aj keď to auto nie je úplne stavané na tunajšie trate, darilo sa my výborne. Dokonale som si to užil a ďakujem A Teamu, že som mohol štartovať," zhodnotil Róbert Šútor podujatie, ale aj vlastný výkon.

Tibor Szabosi;c30i9833-14.jpg

Druhé miesto v naozaj veľmi kvalitnej triede 3 vybojovala, spoločne s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX, dvojica Peter Florek a Marek Podobník.

Michal Bobko;dsc3463.jpg

„Som nadmieru spokojný. Do Mitsubishi som sadol po dlhej polročnej pauze a musím povedať, že som vôbec neočakával, že by sme mohli medzi dvanástkou neskutočne kvalitných posádok vybojovať druhé miesto. Navyše sme išli s autom po repase, ktoré sme prvýkrát odskúšali v piatok na tunajšom teste. Práve na ňom som povozil množstvo partnerov, kamarátov a známych, ktorí nás na Slovakia Ring prišli pozrieť. Mali sme aj poruchu diferenciálu, našťastie nás postihla až v exhibičnej jazde, kde sme potrebovali už iba dôjsť do cieľa. Všetci sme si to perfektne užili," doplnil Peter Florek.

Tibor Szabosi;asf-4925-5.jpg

Roland Pecuch s Viktóriou Dudášovou síce v triede 6 skončili tesne pod pódiovým umiestnením, čiže na štvrtom mieste, napriek tomu nesklamali a diváci pri každej ich jazde s vozidlom Lada VAZ 2107 boli doslova vo vytržení. Bodaj by aj nie, veď Roli so „žigou" dokáže jazdiť bokom aj tam kde to vlastne nie je možné.

Tibor Szabosi;c30i1301-15.jpg

„V Košiciach, na poslednom podujatí šampionátu sme síce tesne pred koncom museli odstúpiť, napriek tomu nám patrí tretie miesto absolútneho poradia v triede 6, čo je super. Tu si už každú jazdu iba užívame, na dosiahnuté časy ani nepozeráme a hlavne chceme poriadne zabaviť divákov, ale aj samých seba. Bolo to super," dodal záverom Roland Pecuch.

Michal Bobko;dsc3585.jpg

Slovenský A Team sa najbližšie predstaví v akcii počas prvého decembrového dňa na podujatí TipCars Pražský Rallysprint 2018 v Prahe,

Tibor Szabosi;c30i1304-12.jpg

A Team, M. Majláth

Fotogaléria A Team Auto Show



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri