Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

3. zimná Levoča aj s KL Racing Rally Teamom, Kukom a Štofim

Monday, 28. 01. 2019 - 20:17, Public relations   

3. zimná Levoča aj s KL Racing Rally Teamom, Kukom a Štofim

Slovenská rally sezóna sa už nezadržateľne blíži čoho dôkazom je aj prvé kolo seriálu Minirally Cup 2019. To odštartuje s účasťou KL Racing Rally Teamu podujatím 3. Zimná Levoča s centrom v obci Torysky.

Tomáša Kukučku a Štefana Rosinu fanúšikom rally súťaží určite netreba predstavovať. Oboch pozná celé Slovensko a obdobných rally podujatí sa v zimných mesiacoch zúčastňovali už aj minulosti a inak tomu nebude ani teraz.

Tibor Szabosi;c30i5643-9.jpg

V prípade Tomáša Kukučku sa tento predstaví v spolupráci s Petrom Vejačkom a vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX.

„Zimná Levoča bude pre mňa novinkou, keďže som sa v minulosti tohto podujatia ešte nezúčastnil. Už sa teším na sneh, ľad a hlavne na pneumatiky s hrotmi. &všetci čo ma poznajú vedia, že čím sú horšie podmienky, tým viac mi to vyhovuje. Dúfam, že sa dobre povozíme, užijeme si to a aj sa nám podarí urobiť dobrý výsledok,“ povedal Tomáš Kukučka.

Tibor Szabosi;c30i8257-12.jpg

Štefan Rosina sa rovnako ako Kuko predstaví s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX. Kto bude sedieť po jeho boku sa však dozvieme až v piatok na administratívnom podujatí.

„Všetci moji fanúšikovia vedia, že som svoju oficiálnu pretekársku kariéru už zavesil na klinec, ale keď je možnosť niekde sa zviezť, nikdy nedokážem odolať. A hlavne doslova milujem tieto zimné rally podujatia. V minulom roku sa mi podarilo vybojovať víťazstvo v rámci Dobšinskej zimy, uvidíme ako to pôjde teraz. Už sa neviem dočkať soboty, kedy budem stáť na štarte prvého meraného úseku,“ doplnil Štefan Rodina.

Tibor Szabosi;c30i6665-10.jpg

3. Zimná Levoča 2019 odštartuje počas nadchádzajúceho piatka a soboty, čiže v dňoch 1.-2.2.2019. Zatiaľ čo v piatok majú súťažné posádky v pláne administratívne a technické preberanie a obhliadku tratí, v sobotu ich čaká súťaž, ktorú tvorí štvorica rýchlostných skúšok o súhrnnej dĺžke 40 kilometrov. Štart prvého meraného úseku je v obci Torysky o 7:55 hodine.

KL Racing Rally Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri