Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

2019 - Budar pripustil kombináciu Ogier a Loeb!?

Friday, 05. 10. 2018 - 15:18, Ľuboš Kašický   

2019 - Budar pripustil kombináciu Ogier a Loeb!?

Vo Walese sa rozbehla britská rely, no v jej zákulisí to začína vrieť zaujímavými informácia. Jednou z hlavných je vyjadrenie šéfa tímu Citroen Racing o jazdeckej zostave na nasledujúcu sezónu.


Pred niekoľkými dňami oznámený prestup Sebastiena Ogiera do tímu Citroen spustil prestupový kolotoč a lavínu špekulácii. Samozrejme, že vo Walese čelia šéfovia tímov dotieravým otázkam o jazdeckých zostavách na nasledujúcu sezónu.

Copyright manufacturer;2023082-4f0lw92qvy-1.jpg

Citroen je výkonnostne momentálne na chvoste a tak Pierre Budar začal čarovať. Prvým, a povedzme, že trochu predpokladaným úlovkom bol Seb Ogier. Tím pred britskou rely testoval aj s Loebom, ktorý bude štartovať podľa plánu tiež na španielskej rely koncom októbra, a to vyvolalo logické otázky. Bude Loeb ďalším členom novo sa tvoriaceho tímu Citroen?

Copyright manufacturer;1980323-p5l7nupb5l.jpg

„Viem si to predstaviť, že by to tak bolo. Bola by to čerešnička na torte," pripustil Budar. „Napredujeme však postupne. Najprv sme získali jednotku tímu a k nemu teraz hľadáme druhú posádku. Až potom budeme uvažovať o treťom aute."

Copyright manufacturer;2069790-0ol50fg87t.jpg

Zo zákulisia začali prenikať informácie, že druhou posádkou vedľa Ogiera by mal byť mladý nádejný Esapekka Lappi. Ten momentálne jazdí v Toyote, no tam je hviezdou Tanak a vedľa neho stále aj Latvala. Opustí však Lappi rozbehnutú Toyotu?

Copyright manufacturer;2069958-cw9pxptiuh.jpg

„Pracujeme na druhej posádke na nasledujúcu sezónu," nechcel povedať nič bližšie Pierre Budar. Ak by sa to však podarilo, tak trojica Ogier, Loeb a Lappi by mohla byť tímom snov. Bude mať však tím snov aj auto snov?

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri