Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

15. ročník českej Agrotec Petronas Rally opäť súčasťou slovenského šampionátu

Monday, 13. 05. 2019 - 08:35, Public relations   

15. ročník českej Agrotec Petronas Rally opäť súčasťou slovenského šampionátu

Približne o mesiac, v termíne 14.-15. júna, sa na južnej Morave uskutoční piata súťaž Majstrovstiev FIA Zóny strednej Európy, tretia súťaž Majstrovstiev Slovenska a druhá súťaž Majstrovstiev Česka v rally v sezóne 2019. Jej názov je Agrotec Petronas Rally a oslávi svoj pätnásty ročník.

Tibor Szabosi;c30i3760-8.jpg

Osvedčený formát tejto rally sa ani v tomto roku nezmení. Prinesie tradičného organizátora Agrotec Autoklub v AČR, dva súťažné dni, asfaltový povrch tratí s krásnymi šotolinovými úsekmi v oblasti viníc i dve nočné rýchlostné skúšky. Bez zmeny zostáva aj umiestnenie riaditeľstva v areáli Agrotec a.s. na Brněnskej ulici a servisného parkoviska v areáli Moss logistics s.r.o. na Bratislavskej ulici v Hustopečiach.

Ak sa pozrieme na program súťaže, tak ten pre posádky odštartuje v stredu 12.6., resp. štvrtok 13.6., prevzatím itinerárov, administratívnym preberaním a obhliadkou trate. Technické preberanie je naplánované na piatok od ôsmej hodiny ráno a popri ňom bude prebiehať aj testovacia rýchlostná skúška. Štartovou rampou prejdú súťažné posádky podvečer po osemnástej hodine a odtiaľ sa už vydajú aj na prvé dve rýchlostné skúšky. Ich druhý prejazd absolvujú už po tme. Na sobotu sú pripravené po dva prejazdy tromi rýchlostnými skúškami. Celková dĺžka trate rýchlostných skúšok je 150,3 km.

Tibor Szabosi;c30i3729-8.jpg

Prihláška do MSR je dostupná na webstránke www.sams-asn.sk a do MČR na webstránke organizátora www.agrotecrally.cz. Prihlasovanie bude spustené do 4. júna.

Zdenka Frývaldská
Auto klub Košice



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri