Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

10. Auto Show prinesie rely opäť na západ krajiny

Wednesday, 13. 11. 2019 - 16:19, Public relations   

10. Auto Show prinesie rely opäť na západ krajiny

Automotodróm SLOVAKIA RING končí jednu významnú sezónu. 10. výročie od otvorenia areálu prinieslo opäť svetové podujatia, aj nové prvotriedne motokárové centrum. Dôležitý rok v histórii okruhu zakončí po športovej stránke opäť tradičná Auto Show.

Exhibičná rely šou sprevádza záver každej jednej sezóny na našom okruhu. "10. KESKO MOBILE Auto Show 2019" nebude v ničom zaostávať za predošlými ročníkmi. Prihlásených sú opäť tucty skvelých jazdcov spomedzi všetkých disciplín, no predovšetkým zo slovenského šampionátu rely. Majstrovstvá Slovenska v rely sú doménou prevažne východného Slovenska. Fanúšikovia na západe krajiny si populárnych jazdcov a špičkové autá užívajú práve na našej Auto Show.

Michal Bobko;dsc3065.jpg

Spolu s viacnásobným slovenským šampiónom rely Poliakom Grzegorzom Grzybom, či majstrom rely a kopcov Igorom Drotárom a ďalšími, prídu k slovu aj ich moderné Škody Fabie R5, ale aj relyové Mitsubishi, Subaru a mnohé ďalšie.

Tibor Szabosi;asf-4962-6.jpg

Program podujatia je znovu rozdelený do dvoch samostatných dní: ten prvý (štvrtok 21.11.) patrí okrem administratívy najmä voľnému testovaniu, či obhliadke trate. Napokon, spleť ciest okolo okruhu, ktoré tvoria súťažnú, vyše 11km dlhú trať, si vyžaduje tiež dobrý rozpis spolujazdca/navigátora.

Tibor Szabosi;20181102-114806.jpg

Piatok 22.11. ponúkne divákom tri rýchlostné skúšky. Tie sa pôjdu opäť na dlhej, kľukatej trati v kombinácii rýchlostnej dráhy a obslužných komunikácií. Aréna SLOVAKIA RINGU je z krytej hlavnej tribúny ideálnym miestom na sledovanie celej akcie. Kto napokon okrem rýchlych časov ponúkne divákom aj samotnú šou, uvidíme práve 22.11.

Team;dji-0460-1.jpg

Harmonogram:
09:00 - štart 1. rýchlostnej skúšky
11:00 - štart 2. rýchlostnej skúšky
13:00 - štart 3. rýchlostnej skúšky
16:00 - vyhlásenie výsledkov

1-185.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri