Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Zoznam prihlásených do Sardínie s Melichárkom

Tuesday, 13. 05. 2014 - 19:15, Zdenka Frývaldská   

Zoznam prihlásených do Sardínie s Melichárkom

Majstrovstvá sveta v rally sa v júni vrátia do Európy, na Rally Italia Sardegna. Zoznam prihlásených obsahuje 57 súťažných posádok, medzi nimi aj jednu slovenskú.

 

Vladislav Maschl;dsc-0774-1.jpg

Šiesty podnik svetového šampionátu v rally zavíta 5.- 8. júna do Sardínie, kde na súťažné posádky čakajú rýchle, ale zároveň úzke trate lemované stromami, kríkmi či skalami, ktoré nedávajú priestor pre žiadnu chybu. Štrkový a piesočnatý povrch, vysoké teploty a náročné rýchlostné skúšky, vyžadujú maximálnu sústredenosť a skvelú fyzickú i psychickú prípravu jazdcov i spolujazdcov. V sobotu na nich dokonca čaká najdlhšia rýchlostná skúška tejto sezóny, dlhá až 59,7 km.

Vladislav Maschl;dsc-9997-1.jpg

Na štart sa postaví necelá šestdesiatka súťažiacich, medzi ktorými sa nachádzajú známe tváre, no napríklad aj Hayden Paddon štartujúci po prvýkrát v Hyundai i20 WRC. Veľmi radi na zozname vidíme aj jazdcov, ktorí "preskočili" z európskeho šampionátu do svetového, ako Bernardo Sousa, Nicolas Fuchs, Julien Maurin či Lorenzo Bertelli. Po dlhšej prestávke sa konečne predstaví aj slovenská dvojica Jaro Melichárek - Erik Melichárek na Forde Fiesta RS WRC. Chýbajú nám Koči so Starým, avšak to len z toho dôvodu, že Sardínia nie je zaradená do juniorského šampionátu.

Oficiálna stránka
Celý zoznam prihlásených

scoo

 

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri