Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Zomrel Marco Simoncelli

Monday, 24. 10. 2011 - 21:07, Katarína Ďurecová   

Zomrel Marco Simoncelli

Včera ráno zahynul pri havárii na veľkej cene Malajzie taliansky pretekár motogp Marco Simoncelli. Tragédia sa stala v prvom kole pretekov, kedy Simoncelli, bohužiaľ, nezvládol jednu zo zákrut a pri havárii doňho narazili za ním idúci Colin Edwards a Valentino Rossi.

Okrem motocyklov bola ďalšou vášňou tohto sympatického Taliana s nezameniteľným afro účesom i rally. Simoncelli v posledných rokoch štartoval na Monza Rally Show, na ktorej ma štartovať i tento rok - dokonca za volantom Fordu Fiesta RS WRC, ktorý si pred pár týždňami stihol i otestovať spoločne s Mikkom Hirvonenom..

;Ciao Marco..

Marco Simoncelli bol jedným z najväčších talentov motogp a bola mu predpovedaná skvelá budúcnosť plná víťazstiev a titulov majstra sveta. V roku 2008 získal titul v kategórii do 250cc a v roku 2010 sa presunul do kráľovskej triedy motogp, kde stihol v tejto sezóne získať svoje premiérové pódiové umiestnenia - najprv tretie a potom i druhé miesto. Víťazstvo a ani titul si však na svoje konto už pripísať nestihol..



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri