Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Získa náš slovenský reprezentant Martin Koči v druhej polovici Rally Šampionátu naspäť PRVENSTVO?

Wednesday, 12. 07. 2017 - 18:40, Public relations   

Získa náš slovenský reprezentant Martin Koči v druhej polovici Rally Šampionátu naspäť PRVENSTVO?

Sledujte s nami šiestu súťaž Majstrovstiev Slovenska v rally, ktorá sa uskutoční v Lubeníku v dňoch 14.-15. Júla!

Šiestou súťažou Majstrovstiev Slovenska v rally a štvrtou súťažou Slovenského rally pohára bude už v piatok Rally Lubeník. Jej deviaty ročník prinesie deväť rýchlostných skúšok.

Tibor Szabosi;c30i8623-4.jpg

Martin sa na blížiaci pretek teší, konkrétne na atmosféru pretože vníma, že je v tomto kraji veľa rally fanúšikov. Naposledy sa na preteku v Lubeníku zúčastnil v roku 2013 a podujatie si veľmi užíval, oceňuje rýchle a krásne trate.

Tibor Szabosi;asf-7367.jpg

Martin Koči: „Momentálne sme na 2.mieste v Šampionáte a vstupujeme do druhej polky sezóny, čize sme v pozícii, v ktorej treba útočiť a to mi sedí. Samozrejme budeme bojovať a aj čakať na prípadné chyby súperov."

Martin Paľov;ik8a4088.jpg

Martin štartuje so svojím relatívne novým spolujazdcom Filipom Schovánkom, s ktorým už sú výborne zohratí a majú namierené na prvé pozície, doviesť by sa tam mali na Škode Fabia R5.

Tibor Szabosi;c30i9752-5.jpg

V priebežnom zozname prihlásených nájdeme slovenské, české, poľské a maďarské dvojice. Nechýbajú v ňom takmer všetky vedúce posádky jednotlivých tried a ani minuloročná víťazná posádka v zložení Pavel Valoušek - Veronika Havelková, ktorí samomentálne nachádzajú na priebežnom prvom mieste absolútneho poradia Majstrovstiev Slovenska.

Martin Paľov;ik8a4162.jpg


Úspechy a radosť z rýchlych áut si Martin Koči vychutnáva už od detstva. Narodil sa 5. 4. 1993 do „motoristickej" rodiny. Schopnosť rýchlej, ale zároveň bezpečnej jazdy a talent zdedil po svojom otcovi a strýkovi - Michal a Peter Koči, ktorí sa aktívne venovali motoristickému športu a vybudovali najúspešnejší tím v histórii slovenského motoršportu - Styllex motorsport.

Tibor Szabosi;asf-7299.jpg

Martin Koči doteraz hrdo reprezentuje Styllex motorsport na domácej aj zahraničnej motoristickej scéne.

Tibor Szabosi;c30i8014-2.jpg

Medzi najväčšie Martinove úspechy patrí napríklad výhra na juniorských MS vo Fínsku v slávnej Rally Finland 2014, umiestnenie v TOP 10 absolútneho poradia v Rallye Monte-Carlo 2015 s autom kategórie WRC2, celkovo siedmi čas v absolútnom poradí a samozrejme mnoho ďalších..

Martin Paľov;ik8a2681.jpg

Všetky doterajšie úspechy a výsledky na Majstrovstvách Slovenska v rally 2017 a výsledky z ostatných podujatí nájdete na http://www.martinkoci.com/



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri