Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Zaneti Motorsport na štarte novej sezóny MSR v Prešove

Monday, 09. 04. 2018 - 15:18, Ľuboš Kašický   

Zaneti Motorsport na štarte novej sezóny MSR v Prešove

Mladý Zaneti Motorsport tím víkendovým štartom na Rallysprinte v Kopnej vstúpil do záverečnej fázy predsezónnej prípravy. A ako to už v tejto fáze býva, hlavným cieľom bolo zžiť sa novou technikou, intenzívne pracovať na vyladení auta a vychytať všetky muchy pred ostrým štartom na prešovskej rely, ktorá 13. - 14.apríla 2018 otvára novú sezónu Majstrovstiev Slovenska v rely (MSR).

„Každý štart na českej strane je na nezaplatenie. Nepoznám nič lepšie na prípravu, ako konfrontáciu so silnou českou konkurenciou na trati. Musím však priznať, že celkový výsledok nás v tejto fáze vôbec nezaujímal. Tím si poctivo plnil svoj testovací program a iba v čiastkových úsekoch sme si chvíľami dovolili na to dupnúť a pomerať sily. A to som si naozaj užil," vraví Jaroslav Melichárek, ktorý do novej slovenskej sezóny vyštartuje znova s bratom Erikom.

Tibor Szabosi;c30i2162-11.jpg

24.ročník Rally v Prešove štartuje už počas nadchádzajúceho víkendu a na Východ sa schádza silná konkurencia. V štartovom poli registrujeme hneď osem áut kategórie R5, vrátane Fordu Fiesta R5 tímu Zaneti Motorsport. „Rovnako, ako všetci, ani ja sa už neviem dočkať štartu úvodnej súťaže MSR," priznáva Jaro. „Máme slušný základ, no čaká nás ešte kopec práce a potvrdzuje sa, že každé nové auto je pre pilota novou výzvou a chvíľu trvá, kým si na seba zvyknú. Preto vôbec nemám veľké oči a bol by som skutočne spokojný, ak by sa nám v priebehu sezóny podarilo dočiahnuť na pódium. Tím sa naozaj snaží a ja ďakujem Ivanovi (Mutňanskému), všetkým chlapcom v tíme i našim partnerom za obetavý prístup a podporu."

Tibor Szabosi;c30i2881-7.jpg

Bratia Jaro a Erik Melichárkovci vyštartujú s tímom Zaneti Motorsport do ostrých 90 kilometrov prešovskej rely v sobotu ráno, 14.apríla. Dodajme, že súťaž je jednodňová a obsahuje tri sekcie, ktoré spolu s prejazdami merajú 315 kilometrov. Usporiadatelia avizovali, že celá rely sa pôjde na dobrom asfalte umožňujúcom posádkam, pri správnej voľbe setupu, odjazdiť súťaž s jedným nastavením. Slávnostný štart je pred prešovskou radnicou už v piatok podvečer a víťazov vyhlásia na rovnakom mieste o deň neskôr.

Tibor Szabosi;asf-7045-4.jpg

Galeria z podujatia



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri