Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Zalietajte si nad Dobšinským kopcom 2014

Tuesday, 15. 07. 2014 - 16:49, Miroslav Majláth   

Zalietajte si nad Dobšinským kopcom 2014

Dobšinský kopec 2014. To nie sú len Majstrovstvá Európy pretekov automobilov do vrchu, ale aj poriadny kus adrenalínu a zábavy. Pre odvážnejších pripravil organizátor aj vyhliadkové lety vrtuľníkom počas pretekov.


Jozef Pisch;1t1u6933-7.jpg

Stáť okolo trate a sledovať pretekárske vozidlá súperiace s časom. Zážitok pre mnohých divákov na celý život, pre skalných fanúšikov azda aj množstvo adrenalínu, či prebúdzania vášní a myšlienok o pretekaní ich samých.

Jozef Pisch;1t1u6952-8.jpg

Možno si teraz poviete, toto mi na pretekoch vyhovuje, ale skúsili ste si už niekedy pozrieť preteky automobilov do vrchu z vtáčej perspektívy ? Že nie ? Tak práve pre vás pripravil organizátor spoločne so spoločnosťou UTair EU, ktorá rovnako ako v minulosti do Dobšinej privezie dvojicu vrtuľníkov. S nimi budete mať možnosť vyskúšať si vyhliadkový let vrtuľníkom ponad Dobšinský kopec 2014 a vychutnať si tohtoročné preteky z úplne iného pohľadu.

Jozef Pisch;1t1u7000-7.jpg

Druhou možnosťou, ako sa dostať do vrtuľníku, je možnosť vyhrať let vrtuľníkom počas večerného sprievodného programu, ktorý sa bude konať v piatok aj sobotu na námestí v Dobšinej.

Jozef Pisch;1t1u6992-7.jpg

Jedno je však isté. Sledovať preteky z vtáčej perspektívy sa nepodarí len tak hocikomu. A preto neváhajte a už od soboty rána sa vyskúšajte let vrtuľníkom v rámci Dobšinského kopca 2014.

partneri-dk-2014-u.jpg

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2014



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri