Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Zajtra už 3. kolo NOREX rally show, s účasťou Ďodiho Béreša

Friday, 31. 01. 2014 - 09:53, Zdenka Frývaldská   

Zajtra už 3. kolo NOREX rally show, s účasťou Ďodiho Béreša

NOREX Mokrance pripravil po prvých dvoch kolách svojej zimnej rally show už aj tretie. To sa uskutoční na letisku Seleška. Hlavnou cenou v tombole je jazda s Jozefom Bérešom.

 

seleska.jpg

Po decembrových pretekoch v Drienovci a januárových pretekoch v Komárovciach, sa 1. februára uskutoční už 3. kolo NOREX rally show, tentokrát na letisku Seleška v Paňovciach. Zajazdiť si môžu aj úplní amatéri, pretože na jazdu potrebujú len funkčné auto a prilbu. Prihlasovanie na preteky prebieha na FB, no prihlásiť sa bude možné aj v deň súťaže do 9:00 hod. Organizátori aj tentokrát očakávajú návštevu maďarských jazdcov, ktorí do tomboly venovali "minútovú" pozíciu spolujazdca. Rovnakú cenu venoval aj Jozef Béreš jr., ktorý víťaza prvej ceny v tombole povozí na vozidle Lada. Všetkých sem pozývame a zaručujeme skvelý motoršportový zážitok!

scoo

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri