Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Yokohama Trofeo Slovakia 2023 – Zvláštne ustanovenia a prihlasovanie

Friday, 09. 06. 2023 - 16:48, Miroslav Majláth   

Yokohama Trofeo Slovakia 2023 – Zvláštne ustanovenia a prihlasovanie

Tohtoročné seriály Dynamax medzinárodné a národné Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu teraz budú pokračovať v rýchlom slede podujatím Yokohama Trofeo Slovakia 2023.

 

Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2023

Po podujatí, ktoré sa bude konať v strede mesiaca jún na juhu Slovenska, sa kopciari počas úvodných júlových dní presunú na sever Slovenska, kde ich čaká podujatie Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2023. Toto podujatie práve zverejnilo Zvláštne ustanovenia a zároveň spustilo aj prihlasovanie jazdcov.

Tibor Szabosi;asr69724-3.jpg

Zvláštne ustanovenia, ktoré upravujú predpisy na podujatie nájdete na web stránke www.sams-asn.sk, ako aj v aplikácii Sportity pod heslom Yokohama2023.

Tibor Szabosi;asr69035-5.jpg

Prihlášku na podujatie je možné vyplniť na web stránke www.sams-asn.sk/prihlaska. Upozorňujeme všetkých súťažiacich, ktorí majú záujem v Novej Bystrici štartovať, že prihlášku treba poslať do 25.6.2023 do polnoci.

Tibor Szabosi;asr60065-2.jpg

Podujatie Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2023 odštartuje v dňoch 30.6. – 2.7.2023 na trati medzi Novou Bystricou a Oravskou Lesnou. Okrem spomínaných seriálov Dynamax medzinárodné a národné Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2023 na trati uvidíme aj slovenský šampionát historických vozidiel, slovenský kopcový pohár, jazdu pravidelnosti historických vozidiel a predstavia sa aj účastníci českého EDDA Cupu.

Tibor Szabosi;asr69567-5.jpg

O všetkých novinkách v rámci podujatia Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2023 vás budeme pravidelne informovať.

Miroslav Majláth
tlačový tajomník
Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2023



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri