Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

XIQIO z Jankovho vŕšku s dvoma víťazstvami v skupine A

Wednesday, 02. 08. 2017 - 17:46, Public relations   

XIQIO z Jankovho vŕšku s dvoma víťazstvami v skupine A

XIQIO Racing Team, Tomáš Ondrej a Škoda Fabia WRC majú za sebou ďalšie dve kolá Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu, na Jankovom vŕšku.

 

Tibor Szabosi;c30i8219-5.jpg

Podujatie AUTOPOLA Jankov vŕšok odštartovalo, ako sme už aj z minulosti zvyknutí, počas posledného júlového víkendu, pričom na štart sa postavilo takmer sto pretekárov zo štyroch európskych krajín. Medzi nimi aj Tomáš „Srnka" Ondrej so Škodou Fabia WRC.

Tibor Szabosi;c30i9224-6.jpg

Už v sobotňajších pretekoch Srnka dokázal, že so Škodou Fabia WRC vie konkurovať aj podstatne silnejším kopcovým špeciálom. V absolútnom poradí mu totiž patrila ôsma priečka, pričom za jeho chrbtom ostalo viacero podstatne silnejších vozidiel. Čo sa slovenského šampionátu týka, tu bral Tomáš body za piate miesto absolútneho poradia, ale aj za víťazstvo v skupine A, ale aj triede A nad dva litre.

Tibor Szabosi;c30i2141-6.jpg

V nedeľu dojazdil presne s takým istým výsledkom ako v sobotu. „Nedarilo sa mi vyrovnať, alebo vylepšiť minuloročný rekord, ktorý som na tejto trati dosiahol medzi vozidlami špecifikácie WRC, ale vôbec mi to nevadí. V minulom roku som totiž jazdil na kopcových pneumatikách, tento rok som použil rally pneumatiky. Napriek tomu sa mi dosahované časy páčili. Som spokojný," povedal po pretekoch Tomáš Ondrej.

Tibor Szabosi;c30i0163-8.jpg

Rovnako spokojnosť prejavil aj manažér XIQIO Racing Teamu, Marián Mičák: „Samozrejme aj ja som spokojný. Tomáš presne splnil cieľ s akým sme na Jankov vŕšok cestovali. Navyše sa dostal do vedenia v skupine A v priebežnom poradí slovenského šampionátu a upevnil svoju pozíciu v triede A nad dva litre. Ideme presne podľa plánu."

Tibor Szabosi;c30i2493-5.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri