Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

XIQIO s Ondrejom strieborní v Medzilaborciach

Thursday, 22. 12. 2016 - 12:14, Public relations   

XIQIO s Ondrejom strieborní v Medzilaborciach

Posledné rally podujatie v tohtoročnej sezóne absolvoval košický XIQIO Racing Team spoločne s Tomášom Ondrejom a vozidlom Subaru Impreza WRX Sti. Po piatich rýchlostných skúškach, ktoré táto súťaž v sebe skrývala, z toho bolo druhé miesto absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;lr8a1569.jpg

Poriadna zima, zmrznuté, zľadovatené trate posiate snehom. Presne takéto podmienky čakali nielen na Tomáša Ondreja, XIQIO Racing Team, ale aj všetkých štartujúcich v rámci prvého kola zimného rally seriálu BPM motorsport Cup v Medzilaborciach. Prvé kolo seriálu v sebe zahŕňalo päticu rýchlostných skúšok, ale aj tridsaťšesť ostrých kilometrov. Spomedzi nich práve posádka XIQIO Racing Teamu, Tomáš „Srnka" Ondrej - Ján Pavlík jazdiaca na Subaru Impreza WRX Sti vyhrala hneď dvojicu. Napriek tomu to vo finále stačilo „iba" na druhé miesto absolútneho poradia.

Radovan Bries;c30i2995-3.jpg

„Všetko bolo super, za celú súťaž som urobil iba jednu chybičku, no a práve táto drobnosť nás nakoniec stála aj víťazstvo. Musím však povedať, že napriek faktu, že boli zakázané pneumatiky s hrotmi, sa išlo neskutočne vysoké tempo. Rýchlostné skúšky boli super, organizácia tiež. Myslím si ale, že hlavne z dôvodu bezpečnosti nielen súťažiacich, ale aj divákov, ktorých bolo okolo tratí množstvo, by mal organizátor v budúcnosti hroty povoliť. Inak to bolo fakt výborné a som rád, že sme tu mohli štartovať," povedal Tomáš Ondrej.

Tibor Szabosi;lr8a1385.jpg

S poslednou súťažou sezóny bol spokojný aj manažér XIQIO Racing Teamu, Marián Mičák: Tomáš rovnako ako vždy podal výborný výkon a ja som spokojný. Bola to posledná súťaž tejto sezóny a ja by som preto teraz chcel poďakovať všetkým, ktorí sa na nej akýmkoľvek spôsobom podieľali. Nielen partnerom tímu bez ktorých by to nešlo, ale samozrejme aj posádkam, ktoré reprezentovali náš tím, mechanikom za prípravu techniky, ale aj všetkým divákom, či kamarátom. Zároveň by som rád všetkým zaprial pokojné Vianoce a všetko dobré v Novom roku."

XIQIO RacingTeam, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri