Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

XIQIO s Hadikom a Kertészom na Auto Show Slovakia Ring

Tuesday, 05. 11. 2013 - 07:04, Miroslav Majláth   

XIQIO s Hadikom a Kertészom na Auto Show Slovakia Ring

Košický XIQIO Rally Team už na Slovensku netreba nikomu predstavovať. Po tohtoročnej sezóne slovenského rally šampionátu, ktorú s posákou Hadik - Kertész a Subaru Impreza absolvoval kompletne celú, už tento tím pozná celé Slovensko. Na posledné podujatie tohto roku si však XIQIO Rally Team predsa len pripravil pre divákov jednu novinku. Tou je rozdelenie súťažnej posádky, pričom sa na Auto Show predstaví každý jej člen v inom vozidle.

Jozef Pisch;1t1u0727-5.jpg

András Hadik spojený aj profesne so značkou Subaru túto neopustí ani na Slovakia Ringu. Nebude to však jeho Impreza špecifikácie R4, ale o niečo staršie Subaru Impreza WRX STi zaradené do triedy 3. Dôvod je jednoduchý. Vozidlo špecifikácie R4 je už rozobrané a v tímových dielňach ho už mechanici Andrása Hadika pripravujú na nasledujúcu sezónu. „V dielňach nám stojí Impreza pripravená pre triedu 3, ktorú slovenský diváci poznajú z minulosti. Auto je poriadne otestované pre tohtoročnú sezónu, tak sme sa s manažérom XIQIO Rally Teamu dohodli, že ho trochu prevetráme," vysvetlil dôvod zmeny súťažného vozidla András Hadik.

Jozef Pisch;1t1u1973-8.jpg

Ako sme už spomínali, XIQIO Rally Team na tohtoročnú Auto Show Slovakia Ring pripravil pre divákov aj jedno prekvapenie. Tým je predstavenie Krisztiána Kertésza v úlohe jazdca. „Na Auto Show sme sa zúčastnili v minulom roku prvý krát a zapáčilo sa nám. Preto sme sa v tomto roku dohodli aj na štarte Andrásovho spolujazdca Krisztiána Kertésza. Keďže András využije navigátorské schopnosti svojej priateľky Niki Balla Krisztián bol voľný. V minulosti už niekoľkokrát dokázal, že okrem rozpisu vie do rúk vziať aj volant a dokonca mu to s ním aj dobre funguje. Tým pádom odštartuje náš tím z dvoma autami, čím sa chceme zavďačiť aj našim partnerom a navyše je to aj akási odmena pre našu posádku, ktorá náš tím perfektne reprezentovala nielen na Slovensku, ale aj vybratých rally v rámci European Rally Championship," vysvetlil manažér XIQIO Rally Teamu Marián Mičák.

Tibor Szabosi;co8c2754-8.jpg

Krisztián Kertész sa na Auto Show Slovakia Ring 2013 predstaví v spolupráci s Oplom Astra OPC. Toto vozidlo sme už v minulosti mali možnosť sledovať na rally tratiach u nás na Slovensku, ale aj v Maďarsku.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri