Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

XIQIO s Cserhalmim druhí na Rallysprinte Herľany - Banské

Wednesday, 30. 09. 2015 - 10:25, Public relations   

XIQIO s Cserhalmim druhí na Rallysprinte Herľany - Banské

Posádka XIQIO Rally Teamu, Tibor Cserhalmi - Peter Vejačka sa počas uplynulého víkendu prvýkrát predstavila s vozidlom Škoda Fabia WRC. Bolo z toho druhé miesto na Rallysprinte Herľany - Banské.

 

Tibor Szabosi;h7p8818-8.jpg

Tibor Cserhalmi v minulosti patril k jedným z prvých slovenských rally jazdcov štartujúcich s vozidlom špecifikácie WRC. Potom prišli roky, keď sa Tibor z rally súťaží viac menej vytratil, aby sa v minuloročnej sezóne do rally opäť naplno vrátil. Všetko sa udialo vďaka košickému XIQIO Rally Teamu a jeho manažérovi Mariánovi Mičákovi. V tohtoročnej sezóne, hlavne kvôli jej predčasnému záveru, prišli Cserhalmi s Vejačkom o možnosť bojovať o majstrovský titul v triede 3, kde počas celej slovenskej sezóny bojovali s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX. Napriek tomu pre nich ešte sezóna úplne neskončila. Dôkazom je aj štart v rámci voľného podujatia Rallysprint Herľany - Banské, kde sa premiérovo divákom predstavili s vozidlom Škoda Fabia WRC vo farbách XIQIO Rally Teamu.

Tibor Szabosi;h7p9287-7.jpg

„Herľanskú rýchlostku mám veľmi rád. Potešilo ma, že organizátor vymyslel túto jednoduchú súťaž, pri ktorej sme absolvovali dve rýchlostné skúšky. Najskôr to bola rýchlostná skúška Herľany - Banské, neskôr Banské - Herľany. So Škodou Fabia WRC som sa hneď skamarátil, jediné čo ma mrzí je, že som v prvom teste dostal hodiny pri ktorých mi zhasol motor. Mohlo to byť ešte lepšie. Rád by som sa aj touto formou poďakoval XIQIO Raly Teamu a jeho manažérovi Mariánovi Mičákovi za dôveru, ktorú vo mňa a Petra vložil," opísal priebeh súťaže Tibor Cserhalmi.

Tibor Szabosi;h7p8824-6.jpg

Na Tiborovi bolo jasne vidieť, že ho vytočené hodiny neskutočne štvú, napriek tomu bol s výkonom svojej posádky spokojný aj Marián Mičák, už spomínaný manažér XIQIO Rally Teamu: „Tibor ma naozaj potešil. Je vidno, že s vozidlami špecifikácie WRC má najazdené neskutočné množstvo kilometrov. Okamžite sa so škodovkou zžil a bola radosť na jeho jazdu pozerať. Bolo to nielen pre mňa, ale aj pre divákov úžasné divadlo."

Tibor Szabosi;h7p9285-6.jpg

XIQIO Rally Team v tohtoročnej sezóne ešte nekončí, predstaví sa totiž ešte v rámci posledného slovenského rally podujatia, ktoré sa bude konať v dňoch 13.-14.11.2015 pod názvom Auto Show na Slovakia Ringu.

XIQIO Rally Team,  Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri