Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

XIQIO Rally Team smeruje k obhajobe druhého miesta na Rally Lubeník

Wednesday, 14. 08. 2013 - 14:26, Miroslav Majláth   

XIQIO Rally Team smeruje k obhajobe druhého miesta na Rally Lubeník

V minulom roku práve na nadchádzajúcej Rally Lubeník dosiahol XIQIO Rally Team prvýkrát na pódiové umiestnenie. V tomto roku sa mu to podarilo opäť, na poslednom podujatí, ktorým bola 40. Rally Tatry, kde posádka András Hadik - Krisztián Kertész dosiahla na Subaru Impreza na tretiu priečku absolútneho poradia.

Jozef Pisch;1t1u0777-4.jpg

„Ešte stále tomu nemôžem uveriť. V takýto úspech som ani vo sne nedúfal," začal náš vlaňajší rozhovor manažér XIQIO Rally Teamu, Marián Mičák. „Či sa našej posádke podarí obdobný úspech aj v tomto roku, to neviem, budem však rád, ak sa Andrásovi s Krisztiánom podarí dôjsť až do cieľ a ak k tomu pridajú aj nejaké pekné umiestnenie, budem asi v siedmom nebi," dodal Marián Mičák pred nadchádzajúcou Global Oil V. Rally Lubeník.

Jozef Pisch;1t1u1374-6.jpg

Ako už aj predchádzajúce riadky naznačili, do Lubeníku sa Košický XIQIO Rally Team chystá spoločne s osvedčenou posádkou András Hadik - Krisztián Kertész a ich Subaru Impreza upravenom podľa špecifikácie R4. Ak sa pozrieme na priebežné bodovanie tohtoročného seriálu DMACK Rally 2013 - Majstrovstvá Slovenska, András Hadik figuruje aktuálne na piatej priečke so ziskom deväťdesiatdeväť bodov, takže stále je o čo bojovať a preto sa aj v Lubeníku András chystá poriadne pridávať. "V tomto roku sú odlišné rýchlostné skúšky. Niektoré ich časti si z minulosti pamätám, niektoré žiaľ nie. Múdrejší budeme po obhliadke tratí. Určite však nechcem nechať nič na náhodu a chcem aj v tomto roku na Rally Lubeník podať dobrý výkon. Auto je pripravené, čiže ideme do toho," dodal András Hadik.

Jozef Pisch;1t1u1971-8.jpg

„Konkurencia sa, rovnako ako aj na predchádzajúcich súťažiach zišla veľmi silná a to aj napriek menšiemu počtu prihlásených. Chalani to na trati budú mať poriadne ťažké a určite o výsledku budú rozhodovať maličkosti. Dúfam, že poruchy, či defekty sa našej posádke budú vyhýbať. Potom by mohol byť aj dobrý výsledok. Ak však osud bude proti nám, určite sa kvôli tomu neobesím," doložil s úsmevom práve dovolenkujúci Marián Mičák.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri