Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

XIQIO Rally Team na Eger Rallye so Škodou Fabia WRC

Wednesday, 30. 03. 2016 - 14:50, Public relations   

XIQIO Rally Team na Eger Rallye so Škodou Fabia WRC

V minulom roku XIQIO Rally Team predstavil nielen na rally, ale aj vybraných pretekoch automobilov do vrchu novú zbraň tímu, Škodu Fabia WRC. Na štart 11. Eger Rallye 2016 sa s ňou predstaví dvojica Tomáš Ondrej - Adam Gömöri.

Tibor Szabosi;0y2a6512-1.jpg

„Minulý rok, keď sme Škodu Fabia WRC kúpili od Jána Miloňa, nebolo veľa času na nejaké veľké úpravy a WRC-ko ich pravdu povediac ani nepotrebovalo. Kúpili sme ju totiž už počas rozbehnutej sezóny, čiže sme spoločne s Tomášom urobili len nejaké nutné nastavenia a Škodovka musela jazdiť. Teraz, cez zimu bolo času podstatne viac a tak sme ju podrobili kompletnému repasu. Do šróbika ju mechanici rozobrali, karoséria išla do laku, motor do Lichtenštajnska na repas. Medzitým opäť mechanici všetko zložili a pred nejakými dvoma týždňami sme ju aj otestovali, kde všetko fungovalo na sto percent," opísal zimnú prípravu manažér XIQIO Rally Teamu Marián Mičák.

fabia-14.jpg

Ako sme už na začiatku naznačili, za volant Škody Fabia WRC sa už na Eger Rallye posadí skúsený Tomáš Srnka Ondrej, po jeho pravici rovnako skúsený spolujazdec Adam Gömöri. Spoločne sa vydajú už v piatok podvečer (1.4.2016) na egerské námestie Dobó Tér, kde bude veľkolepé predstavenie súťažiacich. Po tomto nezabudnuteľnom okamihu a prenocovaní čaká nielen na Tomáša s Adamom, ale aj zvyšných viac ako dvesto súťažných posádok, absolvovanie dvojdňovej súťaže, ktorá v sebe zahŕňa celkovo šestnásť rýchlostných skúšok, ale aj takmer päťsto kilometrov dlhú trať. O tom, ako sa nielen posádke XIQIO Rally Teamu darilo, sa dozvieme v nedeľu (3.4.2015) popoludní.

XIQIO Rally Team, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri