Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

XIQIO Racing v Rožňave s trojicou posádok

Thursday, 30. 03. 2017 - 21:10, Public relations   

XIQIO Racing v Rožňave s trojicou posádok

Napriek tomu, že to tak nevyzeralo, košický XIQIO Racing Team sa nakoniec na štart Rally Rožňava postaví. Dokonca s troma súťažnými posádkami.

 

Tibor Szabosi;gh7p8744-3.jpg


„Prihlášky sme síce organizátorovi odoslali v termíne, no stále nebolo jasné, či vôbec niektorá z našich posádok na Rally Rožňava odštartuje. Situáciu sa však napokon podarilo zvládnuť a dnes viem s určitosťou povedať, že trojica posádok XIQIO Racing Teamu sa na štart úvodného podujatia Majstrovstiev Slovenska v rally postaví. Nebolo to ľahké, ale som naozaj z celého srdca rád, že sa to podarilo," povedal Marián Mičák, manažér XIQIO Racing Teamu.

Tibor Szabosi;c30i2743-2.jpg

Na štarte v Rožňave tak uvidíme na veľké potešenie divákov aj Škodu Fabia WRC s ktorou sa na tratiach divákom predstaví rožňavská dvojica Tomáš Ondrej - Adam Gömöri. Auto samozrejme prešlo počas zimnej prestávky prípravou, takže Tomáš určite svojich fanúšikov nesklame.

Tibor Szabosi;gh7p9393-5.jpg

Druhou posádkou bude dvojica Peter Deak - Lásló Bagó s Mitsubishi Lancer EVO IX. Túto dvojicu rovnako už fanúšikovia rally športu na Slovensku mali možnosť v minulosti sledovať, pričom Peter s Láslóm budú bojovať o body v triede 3.

Tibor Szabosi;c30i3738-1.jpg

Poslednou posádkou XIQIO Racing Teamu bude posádka, ktorá absolvuje na Rally v Rožňave povinnú rally školu. V Škode Fabia 1,4 16V sa premiérovo predstaví dvojica Tomáš Manduľák a Imrich Ferencz.

Martin Paľov;ik8a5068.jpg

10.L Racing Rally Rožňava štartuje už v piatok 31.3.2017 o 18:00 hodine, pričom hneď po slávnostnom štarte na posádky čaká štart okruhovej mestskej rýchlostnej skúšky. Po tomto krátkom rozbehu nasleduje ďalších sedem náročných rýchlostných skúšok v sobotu 1.4.2017. Cieľ súťaže je plánovaný o 15.30 hodine.

XIQIO RacingTeam, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri