Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

XIQIO Racing ide na domáci kopec

Thursday, 19. 05. 2016 - 11:40, Public relations   

XIQIO Racing ide na domáci kopec

Pre slovenský XIQIO Racing Team je domácim kopcovým podujatím jednoznačne podujatie konajúce sa pod názvom Moris Cup Jahodná. Toto podujatie sa koná totiž v Košiciach, odkiaľ je aj XIQIO Racing Team.

 

Tibor Szabosi;c30i6071.jpg

Po výbornom výkone, ktorý podal Tomáš Ondrej nielen na Rechbergu, ale aj počas uplynulého víkendu v Zaluźi, smeruje teraz košický tím, v rámci tretieho kola Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu na Jahodnú.

Tibor Szabosi;gh7p7518-3.jpg

„Verím tomu, že tento kopec bude viac svedčiť našej Škode Fabia WRC ako ten v Zaluźi. Tam až tak nezáležalo na jazdcovi, ako skôr na tom, kto dosahuje najvyššiu maximálnu rýchlosť. Na Jahodnej už veľmi záleží práve na schopnostiach samotného jazdca a presne toto nám vyhovuje. Škoda Fabia WRC, s ktorou Tomáš bude súťažiť je totiž presne v rally špecifikácii, čiže vrátane restriktora obmedzujúcim výkon motora na tristo konských síl. Oproti rôznym kopcovým špeciálom na rýchlej trati nemáme veľa šancí uspieť, no na technickej trati sme k úspechu podstatne bližšie. Navyše Tomáš túto trať už veľakrát absolvoval, nielen v rámci kopcových pretekov, ale aj pri rally súťažiach. Dúfam, že toto všetko bude platiť a po víkende budeme všetci spokojní," povedal Marián Mičák, manažér XIQIO Racing Teamu pred podujatím Moris Cup Jahodná 2016.

Tibor Szabosi;gh7p7954-5.jpg

Diváci, ktorí na Jahodnú v rámci soboty a nedele prídu povzbudiť svojich favoritov, budú mať možnosť sledovať na trati o dĺžke 4750 metrov viac ako stovku pretekárov z ôsmych európskych krajín. Samozrejme medzi nimi nebude chýbať ani Tomáš Ondrej, Škoda Fabia WRC a XIQIO Racing Team.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri