Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

XIQIO Racing a Tomáš Ondrej na prvé kolo BPM motorsport Cup 2017

Friday, 16. 12. 2016 - 15:38, Public relations   

XIQIO Racing a Tomáš Ondrej na prvé kolo BPM motorsport Cup 2017

Napriek faktu, že o týždeň sú už Vianoce, na východe Slovenska ešte zahučia motory rally špeciálov. Medzi nimi aj XIQIO Racing a Tomáš Ondrej so Subaru Impreza WRX Sti.

 

Tibor Szabosi;c30i3716-3.jpg

Zimná príprava jazdcov rally býva niekedy dosť ťažká. Oficiálnych súťaží je málo, testovanie z dôvodu problémom s uzávierkami ciest zložité. Túto zimu však bude všetko inak, keďže štartuje zimný rally seriál BPM motorsport Cup 2017. Jeho prvé kolo sa uskutoční už túto sobotu v Medzilaborciach a na štart sa postaví aj XIQIO Racing Team spoločne s Tomášom Ondrejom.

Tibor Szabosi;c30i6732-3.jpg

„Je fajn, že aj v zime niekto organizuje rally súťaž. Všetci sa totiž potrebujeme držať v kondícii a jazdenie nám samozrejme chýba. V Medzilaborciach nikdy doteraz rally nebolo, tak som zvedavý aké to bude. Vďaka snehu a nízkym teplotám to vyzerá na poriadnu zimnú súťaž, takže sa budeme krásne šmýkať. Rád by som aj touto formou poďakoval Mariánovi Mičákovi za dôveru, ktorú do mňa vkladá. Na Medzilaborciach budem štartovať so Subaru, keďže na našej Škoda Fabia WRC už prebieha zimná údržba a som rád, že aj toto auto trochu prevetráme. Vďaka samozrejme patrí aj všetkým partnerom XIQIO Racing Teamu a samozrejme všetkým čo nám držia palce," povedal Tomáš Ondrej.

Tibor Szabosi;c30i6734-2.jpg

Organizátor podujatia 1. MAREX Rally Medzilaborce pripravil pre súťažiacich trať o celkovej dĺžke 115,5 kilometra z ktorej je na merané úseky vyčlenených 36 kilometrov. Tie sú rozdelené do piatich samostatných rýchlostných skúšok. Štart súťaže je v sobotu (17.12.2017) o 11:00 hodine a meno víťaznej posádky by sme sa mali dozvedieť ten istý deň o 15:00 hodine.

XIQIO RacingTeam, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri