Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

XIQIO na Auto Show krútilo poloosi

Wednesday, 13. 11. 2013 - 05:18, Public relations   

XIQIO na Auto Show krútilo poloosi

Málokedy sa stáva, že by proti sebe v rally bojoval na jednom podujatí jazdec proti vlastnému spolujazdcovi. A práve tento prípad nastal na Auto Show Slovakia Ring 2013, keď proti sebe na jednej trati bojovala posádka košického XIQIO Rally Teamu.

Tibor Szabosi;co8c5444-5.jpg

Jazdec András Hadik sa zdolávať technicky náročnú trať Auto Show vydal na vozidle Subaru Impreza WRX STi, pričom mu noty čítala jeho dlhoročná priateľka Niki Balla. „Trať bola pekná, striedalo sa na nej tempo, povrch bol naozaj rôznorodý a našli sme tu všetko. V tomto roku bolo aj divákov poriadne veľa. Nám však nevydržala poloos a keďže sme nemali náhradnú museli sme sa zbaliť a ísť domov," vysvetlil dôvod odstúpenia András Hadik.

Jozef Pisch;1t1u5570-5.jpg

Rovnako pochodila aj Andrásov stabilný spolujazdec Krisztián Kertész, ktorý sa predstavil s vozidlom Opel Astra OPC, s ktorým sme v minulosti na rally tratiach sledovali Andrása Hadika. „Mne sa taktiež veľmi páčilo a po dlhšej dobe som mal opäť možnosť sadnúť za volant súťažného auta, čomu som nesmierne rád, ale rovnako ako Andrása nás z bojov vyradila prasknutá poloos. Stalo sa, ideme však ďalej, na budúci rok sme na Auto Show opäť," povedal Kristián Kertész.

Tibor Szabosi;gh7p9579-1.jpg

Posledné tohto sezónne podujatie Auto Show Slovakia Ring 2013 sa páčilo aj manažérovi XIQIO Rally Teamu, Mariánovi Mičákovi: „Mám dojem, že tohto roku sa Auto Show vydarilo opäť o niečo lepšie, aj keď jej neprialo počasie. Všetko fungovalo tak ako malo, výsledky bežali online a trate boli naozaj nádherné. Škoda, že našu dvojicu zradila technika."

Jozef Pisch;1t1u5568-4.jpg

XIQIO Rally Team, Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri