Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Wyścig Górski Prządki 2016: V nedeľu zvíťazil Igor Drotár ktorý sa po zisku titulu abs. majstra SR stáva aj majstrom Poľska!

Sunday, 25. 09. 2016 - 19:11, Martin Paľov   

Wyścig Górski Prządki 2016: V nedeľu zvíťazil Igor Drotár ktorý sa po zisku titulu abs. majstra SR stáva aj majstrom Poľska!

V dátume 24. - 25.9.2016 je na programe posledné podujatie majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu pod názvom Wyścig Górski Prządki, ktoré sa uskutoční v poľskej Korczyne.

 

Oficiálne stránky

Priebežné výsledky

Tibor Szabosi;c30i6446-2.jpg

Igor Drotár bol najrýchlejší aj v nedeľných ostrých jazdách keď si s výsledným časom 03:43,809 vyjazdil prvé miesto, a stal sa majstrom Slovenska a zároveň aj majstrom Poľska v pretekoch automobilov do vrchu pre rok 2016. Na druhom mieste skončil Jozef Béreš +12,512, a tretiu priečku absolútneho poradia obsadil Piotr Ostrowski +14,191.

abs-ned.jpg

V rámci majstrovstiev Slovenska skončil prvý Igor Drotár. Druhé miesto obsadil Jozef Béreš, a tretí skončil Ján Miloň.

msr-ned.jpg

V sobotu bol najrýchlejší Igor Drotár ktorý zdolal pripravenú trať s výsledným časom 04:09,401. Na druhom mieste skončil Waldemar Kluza +5,268, a tretiu priečku obsadil Jozef Béreš + 8,816.

abs-sob.jpg

V rámci majstrovstiev Slovenska patrí prvé miesto Igorovi Drotárovi. Druhé miesto obsadil Jozef Béreš a tretí skončil Ján Mioň.

msr-sob.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri