Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

WTCC: V daždivej Monze dva triumfy Mullera

Monday, 25. 03. 2013 - 18:51, Martin Trenkler   

WTCC: V daždivej Monze dva triumfy Mullera

Už len mesiac zostáva do pretekov svetového šampionátu cestovných automobilov WTCC na Slovakia Ringu. Prvý víkend seriálu priniesol dve víťazstvá Francúza Yvana Mullera.

Yvan Muller, trojnásobný majster sveta WTCC potvrdil, že ani po odchode továrenského tímu Chevrolet, nebude táto značka len do počtu. Britský tím RML oslavoval po prvej jazde prvé dve miesta v cieli, keď za víťazným Mullerom prišiel do cieľa Tom Chilton. Dominantné postavenie modelov Cruze potvrdil aj James Nash na 3. mieste.

apa2381.jpg

Dážď zdramatizoval aj druhú jazdu v Monze. Yvan Muller štartoval z 10. miesta, no aj tak dokázal svoje nesporné kvality a s prehľadom zvíťazil. Druhý bol Dán Michel Nykjaer a tretí Talian Gabriele Tarquini na Honde.

Seriál WTCC bude pokračovať v marockom Marakéši a potom na konci apríla (26.- 28.4.) zavíta na Slovakia Ring pri Orechovej Potôni neďaleko Bratislavy.

V sprievodných pretekoch Európskeho pohára cestovných automobilov ETCC zaznamenal kvalifikačný úspech Maťo Homola, ktorý zajazdil 2. najlepší čas. V pretekoch sa na najvyšší stupienok postavili len 16-ročný Španiel Jordi Oriola a Rus Nikolaj Karamyšev. Ďalšie kolo ETCC sa pôjde na Slovakia Ringu ako sprievodné podujatie WTCC koncom apríla.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri