Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Wilsonova Fiesta sa predstaví na Wales Rally s novým dizajnom

Wednesday, 12. 09. 2012 - 18:28, Zdenka Frývaldská   

Wilsonova Fiesta sa predstaví na Wales Rally s novým dizajnom

Po ôsmich mesiacoch sa do svetového šampionátu WRC vracia opäť britský jazdec Mathew Wilson. Jeho Ford Fiesta RS WRC sa v Anglicku predstaví s novým dizajnom.

 

120910-wilson.jpg

Dvadsaťpäťročnému Britovi Wilsonovi sa podarilo v rodnom grófstve Cumbria zohnať podporu niekoľkých organizácií pre svoje vystúpenie vo WRC na Wales Rally GB. Po osemmesačnej prestávke od Rallye Monte Carlo sa tak jazdec vráti na náročné anglické trate a bude sa snažiť zopakovať svoje výborné piate miesto spred roka. Za sebou má niekoľko testov a ako sám povedal, chvíľu mu trvalo, kým sa dostal zas do rytmu jazdy na štrku, no už sa nevie dočkať návratu na súťažnú trať. Wilson odštartuje so štartovným číslom 15 a po jeho boku bude sedieť Scott Martin. Spolu sa predstavia na vozidle Ford Fiesta RS WRC, ktorá bude niesť nové fialovo-biele sfarbenie.


zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri