Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Williams o Kubicovi stále mlčí. V hre sa objavujú ďalšie mená

Monday, 11. 12. 2017 - 09:44, Ľuboš Kašický   

Williams o Kubicovi stále mlčí. V hre sa objavujú ďalšie mená

Dočkáme sa ešte do Vianoc menovky na druhom kokpite tímu Williams? Aj keď Poliaci sa už radujú, tak Poliak to stále isté nemá.


Minulý týždeň rozčeril znova hladinu mladý Angličan Oliver Rowland, ktorý v tomto roku jazdil F2 a s dvoma víťazstvami získal celkové tretie miesto. Jeho rival Monačan Charles Leclerc už stojí jednou nohou v kokpite tímu Sauber a o šťastie sa teda pokúša aj Rowland. Napokon veď spojenie britského tímu a britského pilota je doslova ideálne pre Angličanov.

„Jednáme s Williamsom," povedal médiám Rowland a tie sa okamžite vrhli na Grove a dožadovali sa odpovede. „Nie, Oliver Rowland nenahradí Felipe Massu," chladil hlavy hovorca tímu Williams.

re-kubica.jpg

Oveľa vážnejšie je to vraj s iným pilotom, ktorý ohrozuje Kubicov návrat a kvôli ktorému Williams stále váha. Podľa montrealského denník a Le Journal v utorok minulého týždňa do Grove prišiel Rus Sergej Sirotkin (22) a jeho sponzori sú ochotní položiť na stôl kufrík s pätnástimi miliónmi dolárov! Robert Kubica (33) jednal s Williamsom o deň neskôr, no vyzerá to tak, že takú čiastku tímu zabezpečiť nevie. Rozhodnú nakoniec o mieste znova kufríky?

re-sirotkin.jpg

Pascal Wehrlein, Paul di Resta a dokonca aj Daniil Kvyat sú vraj už úplne z kola von. Rozhodnúť by sa malo medzi Poliakom a Rusom. Williams vraj zvažuje alternatívy a jednou z nich je, že Kubica dostane miesto pilota a Sirotkin bude tretím pilotom v zálohe a hneď, ako sa Poliak neosvedčí, tak ho z kokpitu vykopne. Čo si myslíte vy? Ktorý z nich bude mať veselšie Vianoce?

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri