Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Karting

Výsledná listina – jej priebežné poradie Carpoint Junior Cup

Tuesday, 27. 09. 2011 - 19:24, Daniel Mandzi   

Výsledná listina – jej priebežné poradie Carpoint Junior Cup

Jazdecká sezóna sa prehupla do svojej druhej polovice.  Stále je však v plnom prúde a naši jazdci nám priebežne posielajú výsledky svojich úspechov.

 

Dominik Bugár;f09-0164.jpg

Seriál Carpoint Junior Cup združuje viaceré druhy disciplín ako Autoslalom, PAV - preteky automobilov do vrchu, PAO - preteky automobilov na okruhu, Rally, Autocross, Rally Cross, Karting. Hodnotení sú všetci prihlásení jazdci do seriálu, ktorí nám ich výsledky nahlásili v rámci všetkých licencovaných a nelicencovaných pretekov konaných na území Slovenskej Republiky vo vyššie vymenovaných disciplínach. Počet hodnotených závodov je 6. Pokiaľ v niektorej disciplíne jazdec odjazdí viac ako 6 pretekov a nahlási nám ich, berieme do úvahy len 6 pretekov s najlepšími časmi, tzn. najhoršie výsledky sa nerátajú do celkového hodnotenia v seriály.

pp-k-27-09-2011.jpg

Držíme všetkým jazdcom ešte palce, nech si sezónu užijú naplno, veľa zajazdia a sme zvedaví na konečný výsledok a víťaza Carpoint Junior Cupu.

Dominik Bugár;f08-4199.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri