Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Vynovený vozový park pre Slovakia Ring!

Wednesday, 10. 05. 2017 - 17:43, Public relations   

Vynovený vozový park pre Slovakia Ring!

Pretekársky okruh SLOVAKIA RING sa môže popýšiť novými prírastkami do svojho portfólia športových okruhových vozidiel. Osvedčené modely HONDA CIVIC TYPE R z roku 2010, ktoré mimochodom stále aktívne jazdia na našom okruhu, nahradia od tohto roku nové Hondy CIVIC TYPE R. Podobne ako pri predchádzajúcej generácii, aj teraz sa hlavným dodávateľom a partnerom pre dodávku a servis nových vozidiel stala spoločnosť Motor-Car Bratislava a jej divízia HONDA.

csm-ren1808-9bb81ed7ba.jpg

Srdcom nových TypeR-ov je dvojlitrový benzínový štvorvalec prepĺňaný turbom produkujúcim celkovo 228 kW (310k) a vyše 400 Nm krútiaceho momentu. Motor poháňa prednú nápravu s aktívnym samosvorným diferenciálom. Celkový športový charakter vozidla umocňujú vynikajúce športové sedačky, brzdy Brembo ale hlavne červené R tlačidlo, stlačením ktorého sa aktivuje pretekársky režim - zvýši sa výkon, reakcie plynového pedálu sú oveľa agresívnejšie, vozidlo vďaka aktívnym tlmičom celé „stuhne" a doslova sa prilepí na cestu. Samotná športová výbava vozidiel plne postačuje na jazdu na okruhu. Napriek tomu prejdú vozidlá drobnými úpravami tak, aby zvládali vysoké nároky pretekárskeho okruhu. Štandardné bezpečnostné pásy nahradia športové trojbodové pásy, pribudne bezpečnostná vnútorná klietka, disky a pneumatiky sa vymenia za semi-sliky.

csm-ren1829-c949ed196a.jpg

Takto upravené vozidlá budú zaradené do ponuky športových vozidiel na prenájom aj pre širokú verejnosť či firemné eventy. Doplnia tak už existujúci vozový park predchádzajúcej generácie Hondy Civic Type R, či stále aktuálnych a na okruh upravených modelov KIA CEED GT.

Viac informácii a ceny sú dostupné aj na www.slovakiaring.sk



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri