Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Vyjadrenie Martina Kočiho k vzniknutej situácii po Rally Trebišov

Tuesday, 17. 10. 2017 - 06:07, Public relations   

Vyjadrenie Martina Kočiho k vzniknutej situácii po Rally Trebišov

Šport je postavený na súperení, výhrach, prehrách, posúvaní limitov a emóciach. A práve emócie sa mi v Trebišove vymkli spod kontroly. Ako to už býva vo vypätých situáciách, zabudol som na pár okamihov, o čom je Rally, a o čom je šport. Ktorý je aj o výhrach, ale aj o prehrách, ktoré sú síce trpké, ale treba sa cez ne preniesť. Áno, ja som to v ten danný moment nedokázal. Viem, že som veľa fanúšikov pobúril svojim vyjadreniami a verte nebol to môj zámer. Blížime sa ku koncu majstráku a v stávke je veľa. Ako som už niekoľko krát povedal, Rally je môj život, a preto je pre mňa v stávke všetko.

Tibor Szabosi;c30i5864-9.jpg

Verím, že som sa z tejto skúsenosti poučil, a preto súperenie nechám iba na trati.

Tibor Szabosi;c30i6207-6.jpg

Z celej situácie, ktorá sa môže javiť iba negatívne sa však vyskytla pozitívna vec a to, že sa ukázalo, že Rally na Slovensku a v Českej Republike má plno zanietenych fanúšikov, ktorí tento šport milujú a sú ochotní sa za svojho jazdca postaviť a hájiť ho.

Tibor Szabosi;c30i2339-8.jpg

Touto cestou, by som chcel Pavla a Gregora pozvať do môjho rodného a užasného mesta Košice a popriať im krásny závod. Som poctený a vďačný, že sa o titul popasujem so stredoeurópskou elitou v podaní týchto dvoch profesionálov.

Martin

Tibor Szabosi;asf-4716-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri