Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Vydarený Parádsasvár pre Slovak National Hill Climb Team

Thursday, 19. 07. 2018 - 11:03, Public relations   

Vydarený Parádsasvár pre Slovak National Hill Climb Team

Vydarený pretekársky víkend má za sebou Slovak National Hill Climb Team. Ten sa predstavil divákom v maďarskom Parádsasváre v rámci podujatia zaradeného do seriálu FIA CEZ pretekov automobilov do vrchu.

 

Tibor Szabosi;c50q7883-1.jpg

Dvojica jazdcov a jedna jazdkyňa bratislavského národného kopcového tímu sa zúčastnila pretekov u našich južných susedov. Nádherné preteky, ktoré počas pekného slnečného dňa prebiehali absolútne bez problémov absolvovala trojica slovenských pretekárov bez akýchkoľvek problémov.

Najlepšie umiestnenie v rámci absolútneho poradia dosiahol vlaňajší celkový víťaz týchto pretekov, Jozef Béreš mladší. Tomu patrilo v tomto roku šieste miesto celkového poradia pričom sa fanúšikom kopcových pretekov predstavil s vozidlom Ford Escort Cosworth WRC.

Tibor Szabosi;c50q2148-1.jpg

O štyri miesta za ním, na celkovom desiatom mieste dojazdil šéf Slovak National Hill Climb Teamu, Peter Ambrúz na Mitsubishi Lancer EVO IX. „Ambrzi" navyše vyhral preteky v rámci divízie 1 a pripísal si tak ďalšie body do seriálu FIA Zóna strednej Európy pretekov automobilov do vrchu.

Anna Ambrúz, začínajúca pretekárka absolvovala maďarské preteky úplne prvýkrát, čiže sa hlavne sústredila na spoznávanie trate a na výsledok nepozerala.

Tibor Szabosi;c50q9103.jpg

„Absolvovali sme absolútne pohodové preteky v rámci ktorých všetko prebiehalo úplne bez problémov. Pretekom sa vyhli akékoľvek havárie, iba raz sme stáli a to po technickej poruche jedného z maďarských jazdcov. Som spokojný s výkonom členov tímu a rád by som poďakoval partnerom tímu za podporu, ale aj mechanikom za prípravu našich vozidiel," zhodnotil po pretekoch Peter Ambrúz.

Slovak National Hill Climb má teraz pred sebou podujatie zaradené do seriálu FIA EHCC ako aj seriálu FIA HHCC, ale aj slovenského šampionátu v Dobšinej. Ale o tom si povieme viac v inej správe.

Tibor Szabosi;c50q7860-1.jpg

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri